Gratuluję. Krytycy mogliby doczytać zanim zaczną bredzić, no ale dziś niemal każdy w kraju to specjalista od wszystkiego. Dobrze, że jest internet, bo bez tego palcem do d… by nie trafili, a tutaj chociaż nieco uwagi podnosi takim samoocenę.
Napisałem jakie są moje odczucia wobec tej osoby i mój post został usunięty, nie był wulgarny, był merytoryczny. Dlaczego został usunięty? To tylko świadczy o portalu.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany 31 marca 2022r. o 9:49
~~Horus napisał(a):
Co ty tak wulgarnie . Młoda jest rzutka i stara się.A ty co taki swięty .Pamiętaj nie wydawaj swiadectwa ............
Ci co tysiącami wysyłali ludzi do gazu też byli młodzi, rzutcy i starali się. Lewacy mają jeden program - zagładę ludzkości. Nie udało się tamtym komorami gazowymi, to nas zielonym ładem załatwią.
A świadectwo? Zło nazwać złem to obowiązek każdego chrześcijanina.
TFUUUUUU
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.