~~Szarawozielony Powój niezalogowany 3 kwietnia 2022r. o 18:53
The Bad Bunzlauer - złe wiadomości z Bolesławca
Wczoraj o 16:34 ·
#TakieInfo Witam, chciałabym ostrzec osoby, które chodzą wieczorami same w okolicach szkoły na Bielskiej. Sytuacja miała miejsce wczoraj, chwilę po godzinie 23. Wracałam z pracy od Orki kierując się chodnikiem przy Bielskiej (między szkołą, a placem zabaw). Nagle z krzaków wyszedł mężczyzna ubrany na ciemno, kaptur na głowie i wysoki ok 185 lub więcej. Szedł za mną nadal przez park koło amfi. Zadzwoniłam do chłopaka, żeby widział ten typ, że z kimś rozmawiam, ale nic to nie dało, więc podbiegłam do przodu, a on przyspieszył kroku. W tym momencie chłopak zdążył zobaczyć to przez okno i zaczął krzyczeć do tego faceta, że co on robi, a ten facet nic, dalej za mną. W ostatniej chwili udało mi się wejść do klatki, wtedy on, przed samymi drzwiami skręcił za blok. Kiedy chłopak z kolegą wyszli zobaczyć kto to, już go nie było. Proszę na siebie uważać, bo strach nawet z pracy wracać.
P.S. Od redakcji. To nie jest pierwszy raz, gdy w tej okolicy jakiś typ napastuje dziewczyny. Podobna sytuacja miała miejsce kilkanaście miesięcy temu. Sprawa była zgłoszona na policję.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.