~~huk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonoszary Chmiel napisał(a): Czy Ukraińscy emeryci też dostali 13 emeryturę ?
niebawem dostaną też
https://wolnemedia.net/mswia-nazwala-uchodzcow-wysiedlencami-z-ukrainy/
~~Emeryt napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowy Hiacynt napisał(a): emeryt ,nie ten adres ,
zgłoś to do obecnie rzadzących
Obecnie rządzący dają mi 13 i 14 emeryturę, niech Tusk odda mi moje OFE które mi zabrał!
~~Błękitnozielona Aukuba napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowy Hiacynt napisał(a): emeryt ,nie ten adres ,
zgłoś to do obecnie rzadzących
Obecnie rządzący dają mi 13 i 14 emeryturę, niech Tusk odda mi moje OFE które mi zabrał!
Obecnie to pisdzielce dają ci to zabierają innym !
Może trzeba oddać 13, zasiłki opiekuńcze, 500+, 300 i bon turystyczny, a dołożyć uchodźcom, wtedy nie będziesz narzekać, że ci zabierają. Nie będzie wypadało, bo nazwą cię śmierdzącą ruską onucą.
~~Czerwonawy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~huk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonoszary Chmiel napisał(a)
Przeciwnicy rządu PiS POwinni honorowo zrezygnować z 13 emerytury.
nie rób z siebie durnia...
kiedy oni pracowali na to co teraz otrzymują ciebie być może na świecie nie było lub biegałeś po podwórku z ''gilem do pasa'' ;D
napisz tu jaką emeryturę i gdzie ją sobie ''wypracował '' ma mkkwacz...
on też ma zrezygnować z ''trzynastki''?
napisz jak wysoką emeryturę ma duda...wielki ''solidaruch '' co to przepracował raptem kilka lat w zawodzie a resztę spędził na ''związkowym'' a teraz państwowym garnuszku...
wtedy pogadamy...;D
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~huk napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonoszary Chmiel napisał(a)
Przeciwnicy rządu PiS POwinni honorowo zrezygnować z 13 emerytury.
nie rób z siebie durnia...
kiedy oni pracowali na to co teraz otrzymują ciebie być może na świecie nie było lub biegałeś po podwórku z ''gilem do pasa'' ;D
napisz tu jaką emeryturę i gdzie ją sobie ''wypracował '' ma mkkwacz...
on też ma zrezygnować z ''trzynastki''?
napisz jak wysoką emeryturę ma duda...wielki ''solidaruch '' co to przepracował raptem kilka lat w zawodzie a resztę spędził na ''związkowym'' a teraz państwowym garnuszku...
wtedy pogadamy...;D
Janusz zrzekniesz się 13 emerytury?