~~Liliowobiały Limnantes niezalogowany 13 kwietnia 2022r. o 14:31
Prawo jazdy mam od 1976 roku. Samochodami po mieście i to różnymi jeżðżę od 1980. Od tego czasu tylko 2 razy byłem w Bolesławcu kontrolowany. Raz na Staszica i raz na Kosiby. To świadczy o wydolności naszej Policji. Daję głowę, że przy naprawdę solidnej kontroli dziennie Policja zatrzymałaby co najmniej 10 nietrzeźwych. W mieście, nie mówiąc o drogach w okolicznych wioskach. A że napiszą, że mu tam ileś grozi? Niech napiszą ilu siedzi za to przestępstwo. Pic na wodę.
A mi się wydaje, że on nie stracił panowania.
Bo mając 3 promile to on tego panowania nie miał od początku hehe!
Nie no, smutna historia. Uważajcie na siebie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.