Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Likwidacja punktu pomocy dla uchodźców w Tomaszowie
~~bazyliszek niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 14:54
Bardzo dobra wiadomość i to już się dzieje w całej polsce.pozamykać a oni niech wracają do siebie.tam mi dopomóż bóg.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
30 kwietnia 2022r. o 14:55
~~Jasnoniebieski Jałowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Igor napisał(a): No niestety. Większość szuka ciuchów z metkami pumy, adidasa czy Nike. Telefony...iPhone....nie ta liga dla nas

Serio w szkole dzieci wypasione cuda maja nasze przy nich to bieda
nie szata czyni człowieka
~~Horus niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 15:00
nieprawda...czyni...;D
~~Bury Bodziszek niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 15:22
~~bazyliszek napisał(a): Bardzo dobra wiadomość i to już się dzieje w całej polsce.pozamykać a oni niech wracają do siebie.tam mi dopomóż bóg.

Zamknij się trollu rosyjski
~~horus niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 15:24
to wy tam w ukrainu macie jeszcze internety ukraiński trollu? ;D
~~Płomienista Sasanka niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 15:46
dolnomłynowy saszka, ty idi biednemu na x....j
30 kwietnia 2022r. o 16:29
~~Bury Bodziszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): Bardzo dobra wiadomość i to już się dzieje w całej polsce.pozamykać a oni niech wracają do siebie.tam mi dopomóż bóg.

Zamknij się trollu rosyjski
a ty kim jesteś kraińską onucą?wiesz gdzie możesz mnie pocałować w 4 litery.będe pisał co mi się podoba a tacy jak ty będą pierwsi głodni bez pomocy.
30 kwietnia 2022r. o 16:31
~~Horus napisał(a): nieprawda...czyni...;D
czyli te prostytutki ładnie ubrane za 500 zł są dla ciebie lepsze od tych za 200 zł skromniej ubrane tak mam to rozumieć?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza