~~felicjan emeryt napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): szanowny emerycie emerytko co tak kochasz wPiSdu zastanów się =podwyżka emerytur o 7% super inflacja 22% czyli jesteś do tyłu w plecy biedniejszy-a o 15%,więc dalej kochaj wPiSdu.
Waloryzacja 150zł, 13 emerytura 1200zł, 14 emerytura 1100zł, dziękuję nie mam pytań :)
Dali Tobie 250 zł. w przeliczeniu na miesiąc zabrali w kosztach utrzymania 1 000 a Ty piejesz z zachwytu.
To ciemniak , zobacz ile ma emerytury ,PIS owskie mięso armatnie .
~~co za qtas napisał(a):Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): szanowny emerycie emerytko co tak kochasz wPiSdu zastanów się =podwyżka emerytur o 7% super inflacja 22% czyli jesteś do tyłu w plecy biedniejszy-a o 15%,więc dalej kochaj wPiSdu.
Waloryzacja 150zł, 13 emerytura 1200zł, 14 emerytura 1100zł, dziękuję nie mam pytań :)
Stary ramolu to ile ty pracowałeś ? Przez całe twoje zas-rane życie masz 2 tyś. emerytury ? Za co ty żyjesz , kradniesz ?
No!! Ja nie mam nawet dwóch. Praca w biurze to najniższa krajowa. Cze go się spodziewać na koniec? Kokosów? Nie win kogoś kto się uczył i h...a ma z tego
~~Ołowianoniebieski Grujecznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~co za qtas napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): szanowny emerycie emerytko co tak kochasz wPiSdu zastanów się =podwyżka emerytur o 7% super inflacja 22% czyli jesteś do tyłu w plecy biedniejszy-a o 15%,więc dalej kochaj wPiSdu.
Stary ramolu to ile ty pracowałeś ? Przez całe twoje zas-rane życie masz 2 tyś. emerytury ? Za co ty żyjesz , kradniesz ?
No!! Ja nie mam nawet dwóch. Praca w biurze to najniższa krajowa. Cze go się spodziewać na koniec? Kokosów? Nie win kogoś kto się uczył i h...a ma z tego
Nie winię ,takie są fakty ,niestety . Ale ten ramol to nieuk i prostak ,cieszy się z tego że go dziadyga strzyże.
~~Lawendowa Sasanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Grujecznik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~co za qtas napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Emeryt napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bazyliszek napisał(a): szanowny emerycie emerytko co tak kochasz wPiSdu zastanów się =podwyżka emerytur o 7% super inflacja 22% czyli jesteś do tyłu w plecy biedniejszy-a o 15%,więc dalej kochaj wPiSdu.
Nie winię ,takie są fakty ,niestety . Ale ten ramol to nieuk i prostak ,cieszy się z tego że go dziadyga strzyże.
Nie każdy się sprzedał ubecji
~~Jasnopomarańczowa Szarnota napisał(a): Jest może trochę drożej ale jest wszystko i to jest najgorzej, ale jak przyjdzie Tusk to nic nie będzie i wtedy będzie najlepiej:)Cokolwiek nie zrobisz w głowie zawsze będziesz miał pusto!
~~dew napisał(a): serio cieszycie się ze jest wszystko??? zaraz nic nie będzie i nikogo na nic nie będzie stać ... inflacja jest kolo 25% ale kto by tam trabił jak jest naprawde .... rząd oskubał wszystkich, nadrukował kasy na tarcze super tarcze i teraz na ukraine .... takze wesolo będzie dopiero ... cieszcie się jak macie na chleb i wojny nie ma to motto rządu....