~~Zielonożółty Mak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowy Kuklik napisał(a): takim samem jak ty człowieku pojedziesz do iinego państwa i dostajesz euro - Czytelniku kapuściany
Aleś ty głupi :-). Żeby w innym kraju dostać socjal na dzieci przynajmniej jeden rodzic musi mieć stałe zatrudnienie. Ukrainki potrafią tylko krzyczeć DAWAJ !
Zastosowana autokorekta
~~J23 napisał(a): Już kiedyś pisałem, że przyjeżdża kobieta z trójką dzieci, wyrabia pesele a następnie składa wniosek o 500+ , 300+ i inne świadczenia socjalne. Następnie wyjeżdża na Ukrainę a pieniążki przez rok wpływają na konto.
Kto na to pracuje ?
~~Lazurowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Już kiedyś pisałem, że przyjeżdża kobieta z trójką dzieci, wyrabia pesele a następnie składa wniosek o 500+ , 300+ i inne świadczenia socjalne. Następnie wyjeżdża na Ukrainę a pieniążki przez rok wpływają na konto.
Kto na to pracuje ?
Wyedukuj się trochę, tępoto, nie tylko tvpis, pincet dla uchodźców jest przyznane na 2 miesiące a poza tym pokaż mi jednego kto dostał pieniądze na konto !!! Obyś ty nie musiał/a kiedyś "wyjechać sobie" tzn spie....lać ze swojego domu z całym dobytkiem w jednej walizce i "trójką dzieci" pod ostrzałem karabinów i wybuchem bomb a potem "wrócić sobie" do rozpieprzonego kraju !!! a ktoś może ci wtedy też wypomni ile to ci nadawał, aż się udławisz tym dobrobytem :( I jeszcze doczytaj znaczenie słowa EMPATIA - być może to będzie dla ciebie zaskoczenie, ale wyobraź sobie, że istnieje naprawdę takie zjawisko !!!
~~Lazurowy Kuklik napisał(a): Wyedukuj się trochę, tępoto, nie tylko tvpis, pincet dla uchodźców jest przyznane na 2 miesiące a poza tym pokaż mi jednego kto dostał pieniądze na konto !!! Obyś ty nie musiał/a kiedyś "wyjechać sobie" tzn spie....lać ze swojego domu z całym dobytkiem w jednej walizce i "trójką dzieci" pod ostrzałem karabinów i wybuchem bomb a potem "wrócić sobie" do rozpieprzonego kraju !!! a ktoś może ci wtedy też wypomni ile to ci nadawał, aż się udławisz tym dobrobytem :( I jeszcze doczytaj znaczenie słowa EMPATIA - być może to będzie dla ciebie zaskoczenie, ale wyobraź sobie, że istnieje naprawdę takie zjawisko !!!
~~Lazurowy Kuklik napisał(a): Wyedukuj się trochę, tępoto, nie tylko tvpis, pincet dla uchodźców jest przyznane na 2 miesiące a poza tym pokaż mi jednego kto dostał pieniądze na konto !!! Obyś ty nie musiał/a kiedyś "wyjechać sobie" tzn spie....lać ze swojego domu z całym dobytkiem w jednej walizce i "trójką dzieci" pod ostrzałem karabinów i wybuchem bomb a potem "wrócić sobie" do rozpieprzonego kraju !!! a ktoś może ci wtedy też wypomni ile to ci nadawał, aż się udławisz tym dobrobytem :( I jeszcze doczytaj znaczenie słowa EMPATIA - być może to będzie dla ciebie zaskoczenie, ale wyobraź sobie, że istnieje naprawdę takie zjawisko !!!
~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): trollu ruski zamknij się