~~Bladoróżowa Facelia napisał(a): hahah dobre oddadza jasne ... dajcie im wszytsko a nam same podwyzki w sklepach, raty, gaz, prąd, paliwo, jedzenie ...ku....rwa mamy dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~Lazurowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~atoja napisał(a): Jakim prawem obywatele obcego państwa mają takie samo prawo do pobierania jakich kolwiek świadczeń chory kraj pisowska banda
takim samem jak ty człowieku pojedziesz do iinego państwa i dostajesz euro - Czytelniku kapuściany
Zastosowana autokorekta
~~Lazurowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Już kiedyś pisałem, że przyjeżdża kobieta z trójką dzieci, wyrabia pesele a następnie składa wniosek o 500+ , 300+ i inne świadczenia socjalne. Następnie wyjeżdża na Ukrainę a pieniążki przez rok wpływają na konto.
Kto na to pracuje ?
Wyedukuj się trochę, tępoto, nie tylko tvpis, pincet dla uchodźców jest przyznane na 2 miesiące a poza tym pokaż mi jednego kto dostał pieniądze na konto !!! Obyś ty nie musiał/a kiedyś "wyjechać sobie" tzn spie....lać ze swojego domu z całym dobytkiem w jednej walizce i "trójką dzieci" pod ostrzałem karabinów i wybuchem bomb a potem "wrócić sobie" do rozpieprzonego kraju !!! a ktoś może ci wtedy też wypomni ile to ci nadawał, aż się udławisz tym dobrobytem :( I jeszcze doczytaj znaczenie słowa EMPATIA - być może to będzie dla ciebie zaskoczenie, ale wyobraź sobie, że istnieje naprawdę takie zjawisko !!!
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowy Kuklik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~atoja napisał(a): Jakim prawem obywatele obcego państwa mają takie samo prawo do pobierania jakich kolwiek świadczeń chory kraj pisowska banda
takim samem jak ty człowieku pojedziesz do iinego państwa i dostajesz euro - Czytelniku kapuściany
Na to euro się pracuje mendo
PO IERWSZE NAJPIERW NIECH SPRZEDADZĄ TE WYPASIONE FURY KTÓRYMI ROZBIJAJĄ SIĘ PO POLSCE
Zastosowana autokorekta
~~Złotoruda Pernecja napisał(a):