Zastosowana autokorekta
~~Sczerniały Żywotnikowiec napisał(a): O co chodzi ? Dolar się umacnia, rubel się umacnia, na Węgrzech paliwo w stałej cenie 5.80 zł za litr a złoty traci, kredytobiorcy ledwo ledwo. Rząd pcha pieniądze do Ukrainy, podnosi podatki Polakom. Jak to wyjaśnić ?podnosi podatki ? jakie z tego co widzę to podatki minimale na gaz , ropę , prąd , jeszcze od lutego pit na 12 proent. Cos mi tu śmierdzi propagandą lewacką
~~ja napisał(a): podnosi podatki ? jakie z tego co widzę to podatki minimale na gaz , ropę , prąd , jeszcze od lutego pit na 12 proent. Cos mi tu śmierdzi propagandą lewacką
~~Lazurowa Morwa napisał(a): Zerzneli wlascicieli diesla to teraz podymaja wlascicieli benzyniakow. Chcieliscie pis to macie. Teraz morda w kubel. Zastanowcie sie przy nastepnych wyborach czy obkupczyjtkowi chcecie dalej skarbonke prywatna napelniac.Zastosowana autokorektaw Berlinie diesiel 2,2 eur. Nasze wybory też zmienią cenę w DE?
~~Lazurowa Morwa napisał(a): Zerzneli wlascicieli diesla to teraz podymaja wlascicieli benzyniakow. Chcieliscie pis to macie. Teraz morda w kubel. Zastanowcie sie przy nastepnych wyborach czy obkupczyjtkowi chcecie dalej skarbonke prywatna napelniac.Zastosowana autokorekta