~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Warto czasem rzetelnie sprawdzić informacje a nie pisać skandaliczne bzdury.
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Link do strony szkoły i informacji o konkursie… dziennikarskie dno… gratuluję…
emem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Warto czasem rzetelnie sprawdzić informacje a nie pisać skandaliczne bzdury.
Oczywiście - dlatego zadzwoniliśmy do szkoły i zapytaliśmy o termin. Przedstawiciel szkoły podał błędną datę.
Kieruj swoje pretensje do szkoły...
Dopisane 26.05.2022r. o godz. 16:53:Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Link do strony szkoły i informacji o konkursie… dziennikarskie dno… gratuluję…
Zanim anonimowo kogoś obrazisz zastanów się trzy razy. Pod podanym linkiem nie ma informacji, kiedy konkurs się odbył.
Natomiast my, w odróżnieniu od Ciebie, dzwoniliśmy do szkoły i przedstawiciel szkoły podał datę. Później okazało się, że błędną - o czym o naszej publikacji poinformował inny nauczyciel. Pretensje kieruj do pracowników szkoły.
Ich też nazwiesz dnem? Nie musisz - Twoja anonimowa wypowiedź to dno.
Akurat moje dziecko mój drogi Panie chodzi do tej szkoły a wspomniana nauczycielka też uczy moje dziecko. Napisany artykuł jest skandaliczny i nierzetelny. Pomimo sprostowania… nadal podtrzymuję, że to takie polskie zachowanie- pluć i robić awanturę i artykuły z podtekstem. No ale cóż zasięg jest, dyskusja trwa, o to chodziło? Powinniście przeprosić nauczycielkę za rozpętaną burzę. To tyle… czy to za dużo?
emem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Warto czasem rzetelnie sprawdzić informacje a nie pisać skandaliczne bzdury.
Oczywiście - dlatego zadzwoniliśmy do szkoły i zapytaliśmy o termin. Przedstawiciel szkoły podał błędną datę.
Kieruj swoje pretensje do szkoły...
Dopisane 26.05.2022r. o godz. 16:53:Ktoś napisał: ~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): Link do strony szkoły i informacji o konkursie… dziennikarskie dno… gratuluję…wracając do rzetelnych informacji i sprawdzania ich- warto pokusić się o kontakt z właściwą osobą, która odpowiada za konkurs w danej szkole- tej dociekliwości Wam zabrakło i proszę darować sobie obrażanie mnie ponieważ nie robi to na mnie wrażenia. I jeszcze jedno- proszę nie ciągnąć swojej wypowiedzi w stronę obrażania nauczycieli- akurat tu się Pan mocno zapędził. Warto czasem „ wziąć to na klatę” i przeprosić za zamieszanie. Po prostu przeprosić….
Zanim anonimowo kogoś obrazisz zastanów się trzy razy. Pod podanym linkiem nie ma informacji, kiedy konkurs się odbył.
Natomiast my, w odróżnieniu od Ciebie, dzwoniliśmy do szkoły i przedstawiciel szkoły podał datę. Później okazało się, że błędną - o czym o naszej publikacji poinformował inny nauczyciel. Pretensje kieruj do pracowników szkoły.
Ich też nazwiesz dnem? Nie musisz - Twoja anonimowa wypowiedź to dno.
~~Ciemnofioletowa Dynia napisał(a): wracając do rzetelnych informacji i sprawdzania ich