Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecki Carrefour zostanie zamknięty?
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 19:10
po pierwsze -nie stać mnie a nie zamierzam korzystać z usług Bociana...;D

po drugie - w takim grajdole jak ten nasz lokalny ''kreml'' by mnie zniszczył...;D

wystarczy mi to co mam...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ludzie pobudka niezalogowany
29 maja 2022r. o 19:54
Zamknąć razem z właściecielami!!
~~Karmelowopłowa Alstremeria niezalogowany
29 maja 2022r. o 19:59
nie długo te markety bedą stały puste
jak coca cola w środzie śl
~~Kizi niezalogowany
29 maja 2022r. o 20:26
~~Brudnoszary Lubczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Czasy rozkwitu hipermarketów w PL dawno minęły, teraz ludzie wolą w lokalnych osiedlowych sklepikach kupować albo w małych sieciówkach.

Głupiś synu.Market to market ,masz wszystko w jednym miejscu,a Carrefour sam się wykończył cenami.Piszesz aby pisać (głupoty).

~~Jan niezalogowany
29 maja 2022r. o 20:43
Horus napisał(a): a może tak zwykła hala targowa...
wydzielić przestrzeń -''plaster miodu''- pod sklepiki lub stoiska dla lokalnych sprzedawców np kartofelków czy pietruszki...
inny będzie sprzedawał jaja, mleko i sery własnej produkcji ...jeszcze inny balerony kaszanki i kiełbasy...
potrzebny wam jest naprawdę kolejny market zachodniej sieci który będzie was faszerował mnogością E coś tam ,coś tam ?
pamiętacie co tam było przed Carrefourem?...Hipernowa...
podziałała dziesięć lat zwolniona z kilku podatków i kiedy kończył się okres ochronny zwinęli żagle ...teraz to samo robi zapewne Carrefour...
kogo tym razem ''miasto '' obdarzy przywilejami w czasie kiedy pada na ryj lokalna przedsiębiorczość ?

zastanawia mnie zawsze kto i jak grubą kopertę weźmie za wpuszczenie tu kolejnego molocha ...
kiedy też pomyślę dlaczego tu nie wchodzi żadna z firm w typie Bauhaus czy Hornbach czy nawet Leroy jestem przekonany że macza w tym paluchy lokalne lobby hurtowni budowlanych ...

Bardzo dobrze napisane, tylko czy dotrze do Ludu, że zawsze ten co krzyczy, że ma najtaniej oczywiście ma najdrożej. Czy zwabiony reklamą Klient zastanowił się kiedyś, kto płaci za często warta setki milionów reklamę? Ceny w reklamie z dnia na dzień niższe, ale darmo nie chcą dać, a Lud idzie tam, przepłaca i odbiera podatki swoim Samorządom...
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 21:39
nie dotrze...
;D
~~Faryzeusz Horus AUSTRIA niezalogowany
29 maja 2022r. o 22:11
Wszystko4 blokują WĘGRY, WĘGRY .
~~Ciemnobursztynowa Tunbergia niezalogowany
29 maja 2022r. o 22:20
Otworzą Polski Holding Spożywczy - Sasina i będzie git.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza