Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecki Carrefour zostanie zamknięty?
~~Ciemnobursztynowa Fasola niezalogowany
29 maja 2022r. o 16:58
Zaorać wszystkie markety. Tylko polskie osiedlowe sklepy bo to polski biznes, a nie zachodnie obce koncerny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ja niezalogowany
29 maja 2022r. o 17:01
Mamy już dość żabek ! Duże przelotowe miasto , słynne miasto ,a żadnego konkretnego sklepu budowlanego .Obi, Jula itp.
22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 17:12
a może tak zwykła hala targowa...
wydzielić przestrzeń -''plaster miodu''- pod sklepiki lub stoiska dla lokalnych sprzedawców np kartofelków czy pietruszki...
inny będzie sprzedawał jaja, mleko i sery własnej produkcji ...jeszcze inny balerony kaszanki i kiełbasy...
potrzebny wam jest naprawdę kolejny market zachodniej sieci który będzie was faszerował mnogością E coś tam ,coś tam ?
pamiętacie co tam było przed Carrefourem?...Hipernowa...
podziałała dziesięć lat zwolniona z kilku podatków i kiedy kończył się okres ochronny zwinęli żagle ...teraz to samo robi zapewne Carrefour...
kogo tym razem ''miasto '' obdarzy przywilejami w czasie kiedy pada na ryj lokalna przedsiębiorczość ?

zastanawia mnie zawsze kto i jak grubą kopertę weźmie za wpuszczenie tu kolejnego molocha ...
kiedy też pomyślę dlaczego tu nie wchodzi żadna z firm w typie Bauhaus czy Hornbach czy nawet Leroy jestem przekonany że macza w tym paluchy lokalne lobby hurtowni budowlanych ...
~~Adrian niezalogowany
29 maja 2022r. o 17:14
Kolejny bazgroł na sztuke na bolcu, doczytajcie troche zanim coś naskrobiecie carefour express nic nie grozi, wiec miec mieszkańcy "śluszowej" ani osiedla nie umrą z głodu.
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
29 maja 2022r. o 18:29
Horusik jak zwykle kretyńskimi, mało inteligentnymi tekstami rzuca. Czy jest temat w którym ten typ się nie wypowiada ?
~~Konopna Bazylia niezalogowany
29 maja 2022r. o 18:40
~~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Zaorać wszystkie markety. Tylko polskie osiedlowe sklepy bo to polski biznes, a nie zachodnie obce koncerny.

22258
#Horus nieaktywny
29 maja 2022r. o 18:42
uważasz że kretyńskie bo tylko krety.ni tego nie potrafią zrozumieć...;D
poczytaj krety.nie jak takie markety potrafią walczyć nawet o to by być zwolnieni z tzw. podatku deszczowego...
ale wydaje mi się że na to by to zrozumieć tez jesteś za tępy...;D
~~ha ha niezalogowany
29 maja 2022r. o 18:51
Horus napisał(a): a może tak zwykła hala targowa...
wydzielić przestrzeń -''plaster miodu''- pod sklepiki lub stoiska dla lokalnych sprzedawców np kartofelków czy pietruszki...
inny będzie sprzedawał jaja, mleko i sery własnej produkcji ...jeszcze inny balerony kaszanki i kiełbasy...
potrzebny wam jest naprawdę kolejny market zachodniej sieci który będzie was faszerował mnogością E coś tam ,coś tam ?
pamiętacie co tam było przed Carrefourem?...Hipernowa...
podziałała dziesięć lat zwolniona z kilku podatków i kiedy kończył się okres ochronny zwinęli żagle ...teraz to samo robi zapewne Carrefour...
kogo tym razem ''miasto '' obdarzy przywilejami w czasie kiedy pada na ryj lokalna przedsiębiorczość ?

zastanawia mnie zawsze kto i jak grubą kopertę weźmie za wpuszczenie tu kolejnego molocha ...
kiedy też pomyślę dlaczego tu nie wchodzi żadna z firm w typie Bauhaus czy Hornbach czy nawet Leroy jestem przekonany że macza w tym paluchy lokalne lobby hurtowni budowlanych ...

Odkup od Carrefoura i zrób tam co tylko chcesz! Może być nawet hala targowa!!:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Media Expert zaprasza