~~1234 napisał(a):
No i dlaczego nie ma nagrania z akcji? Policja nie publikuje porażek? Luuudzie zdarzenie o chrakterze chuligańskim na całego :D
no i dlaczego nie ma nagrania z akcji?
~~1234 napisał(a): Debilizm szanownych bolesławian w tych komentach nie zna granic.
~~Bolesławianin napisał(a): Jasne . Pogłaskać po głowie i poczęstować cukierkiem.
Tyle że ja jestem za tym by mieli przy sobie pały i każdego z tych przedstawicieli ,,młodzieży'' i nastolatków !!!!! otrzeźwiać oGryby d raDlwtho zu tam na miejscu .
Wczoraj Kazach i Ukrainiec zostali odpowiednio potraktowani bo nikomu nie jest potrzebna kolejne kalectwo lub śmierć policjanta.
~~Marzena napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): Jasne . Pogłaskać po głowie i poczęstować cukierkiem.
Tyle że ja jestem za tym by mieli przy sobie pały i każdego z tych przedstawicieli ,,młodzieży'' i nastolatków !!!!! otrzeźwiać
Wczoraj Kazach i Ukrainiec zostali odpowiednio potraktowani bo nikomu nie jest potrzebna kolejne kalectwo lub śmierć policjanta.
No nie . Gdyby tak dać policjantom zezwolenie na takie działania, to byłoby jeszcze gorzej .Sami zresztą do siebie strzelają. Są słabo wyszkoleni . Wielu nie potrafi się zachować w takich ,czy innych sytuacjach.