~~Pawa Leszczyna niezalogowany 8 czerwca 2022r. o 11:59
Ale to jest Pan Rafał Kotlarski czy Autonomia Kotlarski czy Wolny Żywy Człowiek? - bo już się pogubiłam w tych alterego autora.
A co do piosenki to sama nie skomponowała bym ani nie zaśpiewałabym lepszej ale ja nie potrafię śpiewać ani komponować.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany 8 czerwca 2022r. o 12:08
Kompozycja banalna. Tekst za gęsty.
Wykonanie - średni poziom amatorski. Ogólnie tragedii ze słuchem nie ma, ale niewyćwiczone struny głosowe robią co chcą i większość nutek jest pod dźwiękiem.
Ale brawo za odwagę.
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany 8 czerwca 2022r. o 12:14
Ale już gwiazdorzy :) "Utwór może być odtwarzany wyłącznie prywatnie, towarzysko... w pozostałych przypadkach raczej dobrze byłoby mnie zapytać o zgodę."
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.