~~budowlaniec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Banda idi/o/tów. Wpadnie ci taka łajza pod koła bo się zatoczy ,połamiesz ją albo upadnie i się zabije a ty pozostajesz z kupą kłopotów i traumą na wiele lat.
Brawo Policja. Łapać i karać.
Ile znasz przypadków, że człowiek na rowerze po 1 piwie zrobił komuś krzywdę ? Jak już to sobie. Prędzej zabierał bym prawa jazdy starszym ludziom którzy mają dokument wydany bezterminowo. Nie raz na pasach musiałem uciekać bo jakiś dziadek czy babka mnie nie zauważył. Ty tym swoim starym Galaxy stwarzasz dużo większe zagrożenie dla społeczeństwa ( bez niego też- strach przejść pod rusztowaniem ) .
chory tekst...
obowiązek trzeźwości ma i kierowca samochodu i roweru...to powinno zamknąć tą kwestię...
mam dokument ''bezterminowy'' i czterdzieści lat bezwypadkowej jazdy...wszystkie-kilka mandatów- za prędkość...nawet za 11km powyżej limitu ...;D
kiedyś ty też będziesz w wieku ''dziadka czy babki'' ;D
to moje Galaxy jednak jest młodsze od twojego Wigry 2
a co do rusztowania...jak ktoś jest trzeźwy zdąży odskoczyć a ja kto wie czy teraz nie żałuję że byłem trzeźwy...
ponoć pijak ma zawsze na tyle szczęścia że kolanko albo łokietek sobie zadrapie...;D