Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

~~falko niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 13:16
Juruniu nie przeżywaj . Prawda cię boli a złość dupę ściska że wszystkim krytykantom jedyne co możesz zrobić to skoczyć. A ja rano kupiłem trochę truskawek i wracając do samochodu kogo to moje cudne oczy zobaczyły? Lucuś nawet się nie zorientował że stoję obok . Nic mu się gęba nie zmieniła .Oczy nadal fałszywe. Teraz zaparzyłem kawę i wracam na przystań kajakową nad Bobrem bo kiełbaski już chyba dochodzą . A ty tu jęcz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Arek niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 14:07
~~Jasnozielona morwa napisał(a): Nie łżyj jak brat. Bo po pierwsze Horus jest za mądry by pisać publicznie o tobie ''cwelu'' . Musisz się od niego uczyć zwykłej kultury. Wyzywasz go to być może dostajesz odpowiedź o malinowym nosie . Domena zwykłych pijaków a też tak tu o tobie pisano.

Januszu T . skończ się ośmieszać , pisanie takiemu celebrycie jak ty
z pod tyldy nie przystoi .

14240
M21W2
15 czerwca 2022r. o 14:27
~~falko napisał(a): Juruniu nie przeżywaj . Prawda cię boli a złość dupę ściska że wszystkim krytykantom jedyne co możesz zrobić to skoczyć. A ja rano kupiłem trochę truskawek i wracając do samochodu kogo to moje cudne oczy zobaczyły? Lucuś nawet się nie zorientował że stoję obok . Nic mu się gęba nie zmieniła .Oczy nadal fałszywe. Teraz zaparzyłem kawę i wracam na przystań kajakową nad Bobrem bo kiełbaski już chyba dochodzą . A ty tu jęcz.

O kurka blada , Januszku , ten przygarbiony starzec z pomarszczoną gębą to byłeś ty , tak przez moment
pomyślałem , po chwili myślę nie to nie Januszek , kręciłeś głową w prawo , w lewo , tak mi przykro , co ten
wypadek zrobił z postawnego mężczyzny .

Dopisane 15.06.2022r. o godz. 14:27:

Jurek , koniec z rzucaniem rękawicy , podnieś i powieś na miejsce dla niej przeznaczone , ten chudzina ledwo chodzi .
~~Antek Szeląg niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 14:47
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~falko napisał(a): Juruniu nie przeżywaj . Prawda cię boli a złość dupę ściska że wszystkim krytykantom jedyne co możesz zrobić to skoczyć. A ja rano kupiłem trochę truskawek i wracając do samochodu kogo to moje cudne oczy zobaczyły? Lucuś nawet się nie zorientował że stoję obok . Nic mu się gęba nie zmieniła .Oczy nadal fałszywe. Teraz zaparzyłem kawę i wracam na przystań kajakową nad Bobrem bo kiełbaski już chyba dochodzą . A ty tu jęcz.

O kurka blada , Januszku , ten przygarbiony starzec z pomarszczoną gębą to byłeś ty , tak przez moment
pomyślałem , po chwili myślę nie to nie Januszek , kręciłeś głową w prawo , w lewo , tak mi przykro , co ten
Dopisane 15.06.2022r. o godz. 14:27:Jurek , koniec z rzucaniem rękawicy , podnieś i powieś na miejsce dla niej przeznaczone , ten chudzina ledwo chodzi .

Ja mam pytanie to kiedy ta walka bokserska pomiędzy gasarbajterem Jurusiem a Horusem i po ile będą bilety wstępu .
20886
#Jurko61 nieaktywny
15 czerwca 2022r. o 15:01
A skąd mogłem wiedzieć Lucjanie , że to można mokrą ścierką zdzielić i po kłopocie , zapraszałem na śniadanie
zrezygnował „Arnold” , więc wyobrażałem sobie zakapiora , a teraz mi tu wypisujesz że „ widziałeś orła cień co
między stolikami ukrywał się” , trzeba zadbać o Januszka przebywającego często nad Bobrem by się w nurt nie wpakował
zakupię mu linkę asekuracyjną i koło ratunkowe bo jakiś wędkarz wyciągnie go na główce w Starym Raduszcu-:)-:)
14240
M21W2
15 czerwca 2022r. o 15:21
Witam Ciebie " Antku Szeląg " , nie dopuszczę aby "gasarbajter " ciężko uszkodził polskiego " patriotę " , kto
będzie tak dzielnie walił w klawiaturą walcząc z "wiatrakami ".
~~Horus niezalogowany
15 czerwca 2022r. o 17:16
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~falko napisał(a): Juruniu nie przeżywaj . Prawda cię boli a złość dupę ściska że wszystkim krytykantom jedyne co możesz zrobić to skoczyć. A ja rano kupiłem trochę truskawek i wracając do samochodu kogo to moje cudne oczy zobaczyły? Lucuś nawet się nie zorientował że stoję obok . Nic mu się gęba nie zmieniła .Oczy nadal fałszywe. Teraz zaparzyłem kawę i wracam na przystań kajakową nad Bobrem bo kiełbaski już chyba dochodzą . A ty tu jęcz.

Dopisane 15.06.2022r. o godz. 14:27:Jurek , koniec z rzucaniem rękawicy , podnieś i powieś na miejsce dla niej przeznaczone , ten chudzina ledwo chodzi .

Nie pal głupa . Masz tyle pojęcia o moim wyglądzie jak ten co to niedawno podpisał się ''twój dawny znajomy'' . Stałem góra dwa metry od ciebie ,czekałem przez kilka chwil na reakcję i co? Nie poznałeś mnie a może raczej nie chciałeś Lucusiu . Jutro też około 8-ej? Bo ta kobietka handlująca opodal truskawką z Zabłocia ma świetne ,słodkie owoce.
Sprzedaje po 8zł. A ty krwiopijco ? Napisz.
14240
M21W2
15 czerwca 2022r. o 17:30
Januszku , ja zacząłem zbieranie 25-05 , plantacja pod przykryciem , Pani z Zabłocia ma tą samą odmianę co ja ,
nie jestem detalistą , sprzedaję handlowcom hurtowo .
obecnie samozbiór , cena 5 zł kilogram .
Jutro święto , rynek czynny ? .

Dopisane 15.06.2022r. o godz. 17:30:

P.S w piątek zakończenie sezonu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.