Janusz jeszcze raz sam zaprzeczasz , bo ci głupio
nie rusza mnie kim jestem dla ciebie , nie znam cię gościu osobiście , a jeżeli piszesz o zakończonych wyjazdach i pół godziny później definitywnej decyzji
na „NIE”, zapytam w czym problem????
I po co była ta fotka ???
O tym że kłamczuszek jesteś nie musisz mi udowadniać , zadaj sobie sam pytanie „kim ja właściwie jestem „ ……D
przyklaskujesz każdemu (fircykowi) co nabazgroli
coś negatywnego o Jurku , choć często są to twoje wpisy z pod „ Tyldy”, za stary lis jestem bym na taki tani numer dał się złapać , kilku nabrałeś do dzisiaj im się odbija ……D , i nawet jestem zadowolony z rezygnacji
byś nie miał karmy jak wobec PanaM , często i gęsto
ja sobie robię „Yaya” a ty się jarasz Jak małolat przed
Pierwszym razem …….D
odpowiedz szczerze ( cel twojego wpisu) ????
Brakło argumentów ???? coś uruchomisz na temat Jurka i karuzela (fircyków) się kręci he he he ,
napisał bym chętnie ( młody jesteś i do góry sikasz) ,
Było by nieprawda , ponieważ jesteś stary i na kapcie kapie -:)-:)
Dopisane 17.06.2022r. o godz. 13:14:
~~trol napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): zaistnieć?...przed kim? ;D
usunąłeś fotkę?...a to pech...;D dzisiaj dzięki temu możesz pisać popierdółki jakie tylko ci przyjdą do głowy...
wkleił byś tą fotkę jak te z Norwegii ;D
Jurunia ..tobie się tłumaczyć? a kim ty jesteś?
mnie tylko chodziło o to że teraz szukasz zaczepki a jeszcze nie tak dawno proponowałeś mi to czy tamto ,chciałeś opłacać hotel ...
tylko widzisz przypomnij sobie jak ci powiedziałem że ja już dawno skończyłem z wyjazdami bo to co mam ,co mogę jeszcze osiągnąć znajdę tu ...w Polsce...pamiętasz jak ci powiedziałem że nie potrzebuję willi z basenem czy ''ferrarki''?
my w domu pół godziny po twoim telefonie już wiedzieliśmy że nie pojadę ...zresztą jesteś w swoim mniemaniu taki bystrzak a nie pamiętasz jak wcześniej tu pisałem i jak ci też powiedziałem że wystarczy już wyjazdów?....tułania się po Europie?
jak i o takich rzeczach będziesz pisał będziesz bardziej wiarygodny a tak jesteś ...tym czym jesteś ...;D
a dla mnie?...nikim...
A wiesz jaki z tego malinowego nosa jest mechanik ,kupuje od niemiaszka za 100 euro starego rupcia wycina katalizator trochę odkurzy i sprzedaje za 200 euro polaczkom .
Nie oszukuj tu forumowiczów Jurek nie kupuje , on
nocami na „Jumanie” wyskakuje he he he ,
a od kiedy on mechanik ???
nie czytałeś wpisu Janusza plac zamiata by Niemiec
wypowiedzeniem nie rzucił , Fircyk kumasz???