Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

20886
#Jurko61 nieaktywny
16 czerwca 2022r. o 22:17
Janusz nie chciałem tematu poruszać z płytkami i łazienką , po otrzymaniu twojej fotki jak wykonujesz
płytki nie chciałem krytykować , ale jak już ujawniłeś to szczerze bez obrazy , wstaw ta samą fotkę , a fachowcy niech ocenią , fugi to był główny gwóźdź by zrezygnować z usługi pozdrawiam i nie zaczynaj głębiej , długo jeszcze musisz się uczyć kłaść płytki .
Jak życia nie zabraknie ?????……..D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
16 czerwca 2022r. o 22:28
cieniutkie tłumaczenie...;D
nie widzę problemu byś sam wstawił jakieś zdjęcie czy zdjęcia...
odwagi bo takie pierdzielenie możesz kmiotkom wciskać...;D

fachowcy ocenią/...to po kiego grzybka szukałeś ich w Polsce jak twoi niemiccy są idealni?
widzisz Juruś ...ja widziałem glazurę położoną przez Niemców...ja widziałem jak potrafią w glazurze wycinać otwory pod gniazda...;D
tak że daj sobie spokój z tymi swoimi ''fahowcami''
ja już dawno przestałem wierzyć w tą niemiecką ''solidność'' ...
dawaj te fotki...;D

Dopisane 16.06.2022r. o godz. 22:28:

pisz ...jutro poczytam ...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
17 czerwca 2022r. o 4:16
I po co zaczynałeś zrezygnowałem po powiększeniu
fotki , a powód napisałem wyżej , oczywiście nie wstawię fotki bo dawno została usunięta , a prywatnego ipeenka nie prowadzę , wstaw którą mi wysłałeś , kafelki były beżowe , fuga ciemniejsza i fachowcy /glazurnicy osądzą ,
Tłumaczysz się gościu sam bo głupio wyszło
chciałeś zaistnieć a tu samobój ,
Czekam na fotkę oryginalną ta którą mi wysłałeś ,
uprzywilejowany jesteś wiec nie będziesz miał problemu , co do Niemców i ich wycinania otworów
pod gniazda ??
proste i zrozumiałe załapałeś się do Arbeit z fuszerkarzami kładącymi płytki podobnie do Ciebie Janusz , efekt znasz
22258
#Horus nieaktywny
17 czerwca 2022r. o 6:59
zaistnieć?...przed kim? ;D
usunąłeś fotkę?...a to pech...;D dzisiaj dzięki temu możesz pisać popierdółki jakie tylko ci przyjdą do głowy...
wkleił byś tą fotkę jak te z Norwegii ;D

Jurunia ..tobie się tłumaczyć? a kim ty jesteś?
mnie tylko chodziło o to że teraz szukasz zaczepki a jeszcze nie tak dawno proponowałeś mi to czy tamto ,chciałeś opłacać hotel ...
tylko widzisz przypomnij sobie jak ci powiedziałem że ja już dawno skończyłem z wyjazdami bo to co mam ,co mogę jeszcze osiągnąć znajdę tu ...w Polsce...pamiętasz jak ci powiedziałem że nie potrzebuję willi z basenem czy ''ferrarki''?
my w domu pół godziny po twoim telefonie już wiedzieliśmy że nie pojadę ...zresztą jesteś w swoim mniemaniu taki bystrzak a nie pamiętasz jak wcześniej tu pisałem i jak ci też powiedziałem że wystarczy już wyjazdów?....tułania się po Europie?
jak i o takich rzeczach będziesz pisał będziesz bardziej wiarygodny a tak jesteś ...tym czym jesteś ...;D
a dla mnie?...nikim...

~~trol niezalogowany
17 czerwca 2022r. o 9:52
Horus napisał(a): zaistnieć?...przed kim? ;D
usunąłeś fotkę?...a to pech...;D dzisiaj dzięki temu możesz pisać popierdółki jakie tylko ci przyjdą do głowy...

mnie tylko chodziło o to że teraz szukasz zaczepki a jeszcze nie tak dawno proponowałeś mi to czy tamto ,chciałeś opłacać hotel ...
tylko widzisz przypomnij sobie jak ci powiedziałem że ja już dawno skończyłem z wyjazdami bo to co mam ,co mogę jeszcze osiągnąć znajdę tu ...w Polsce...pamiętasz jak ci powiedziałem że nie potrzebuję willi z basenem czy ''ferrarki''?
my w domu pół godziny po twoim telefonie już wiedzieliśmy że nie pojadę ...zresztą jesteś w swoim mniemaniu taki bystrzak a nie pamiętasz jak wcześniej tu pisałem i jak ci też powiedziałem że wystarczy już wyjazdów?....tułania się po Europie?
jak i o takich rzeczach będziesz pisał będziesz bardziej wiarygodny a tak jesteś ...tym czym jesteś ...;D
a dla mnie?...nikim...

A wiesz jaki z tego malinowego nosa jest mechanik ,kupuje od niemiaszka za 100 euro starego rupcia wycina katalizator trochę odkurzy i sprzedaje za 200 euro polaczkom .
20886
#Jurko61 nieaktywny
17 czerwca 2022r. o 13:14
Janusz jeszcze raz sam zaprzeczasz , bo ci głupio
nie rusza mnie kim jestem dla ciebie , nie znam cię gościu osobiście , a jeżeli piszesz o zakończonych wyjazdach i pół godziny później definitywnej decyzji
na „NIE”, zapytam w czym problem????
I po co była ta fotka ???
O tym że kłamczuszek jesteś nie musisz mi udowadniać , zadaj sobie sam pytanie „kim ja właściwie jestem „ ……D
przyklaskujesz każdemu (fircykowi) co nabazgroli
coś negatywnego o Jurku , choć często są to twoje wpisy z pod „ Tyldy”, za stary lis jestem bym na taki tani numer dał się złapać , kilku nabrałeś do dzisiaj im się odbija ……D , i nawet jestem zadowolony z rezygnacji
byś nie miał karmy jak wobec PanaM , często i gęsto
ja sobie robię „Yaya” a ty się jarasz Jak małolat przed
Pierwszym razem …….D
odpowiedz szczerze ( cel twojego wpisu) ????
Brakło argumentów ???? coś uruchomisz na temat Jurka i karuzela (fircyków) się kręci he he he ,
napisał bym chętnie ( młody jesteś i do góry sikasz) ,
Było by nieprawda , ponieważ jesteś stary i na kapcie kapie -:)-:)

Dopisane 17.06.2022r. o godz. 13:14:

~~trol napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): zaistnieć?...przed kim? ;D

a dla mnie?...nikim...

A wiesz jaki z tego malinowego nosa jest mechanik ,kupuje od niemiaszka za 100 euro starego rupcia wycina katalizator trochę odkurzy i sprzedaje za 200 euro polaczkom .

Nie oszukuj tu forumowiczów Jurek nie kupuje , on
nocami na „Jumanie” wyskakuje he he he ,
a od kiedy on mechanik ???
nie czytałeś wpisu Janusza plac zamiata by Niemiec
wypowiedzeniem nie rzucił , Fircyk kumasz???
~~sołtys z Ocic niezalogowany
17 czerwca 2022r. o 15:48
Jurko to jak to z tobą było? Pojechałeś sobie do Niemiec ,wszedłeś do Niemca na podwórko i zapytałeś czy możesz wynająć plac pod handel a on aż z radości cię ucałował? Stąd te wspominki o ''cwelach"?
Bo mnie się wydaje że ta kobieta co wcześniej Niemcowi dupę podcierała pomogła ci ten plac wydzierżawić .Bo czytając to co piszą o twoim alkoholiźmie i to że Niemcy ci życie uratowali to gdyby nie to dzisiaj byś stał pod jakąś Biedrą i odprowadzał wózki za zeta.
20886
#Jurko61 nieaktywny
17 czerwca 2022r. o 21:07
~~sołtys z Ocic napisał(a): Jurko to jak to z tobą było? Pojechałeś sobie do Niemiec ,wszedłeś do Niemca na podwórko i zapytałeś czy możesz wynająć plac pod handel a on aż z radości cię ucałował? Stąd te wspominki o ''cwelach"?
Bo mnie się wydaje że ta kobieta co wcześniej Niemcowi dupę podcierała pomogła ci ten plac wydzierżawić .Bo czytając to co piszą o twoim alkoholiźmie i to że Niemcy ci życie uratowali to gdyby nie to dzisiaj byś stał pod jakąś Biedrą i odprowadzał wózki za zeta.

Albo jak to się nazwałeś „sołtysie z Ocic” napojono ciebie dzisiaj „Nieznanym napojem”od pie…………lenia
Głupot , lub brak ci jakieś klepeczki …………D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza