Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

18442
PIS-PO-PRL
18 czerwca 2022r. o 22:40
~~8 gwiazdek napisał(a): i za sojusznika dobiera sobie PIS .PO .PRL ,następnego nawiedzonego .

noo... ja to ostro krec ..ni..ty jestem
że aż starach... tak ostro :D

Dopisane 18.06.2022r. o godz. 22:40:

Horus napisał(a): patrz jak jego denny tekst cię uradował...

przecież wzorowany na twoim... no nie bądź hipokrytą marian ej noo... no marian no... ejj ;)

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
18 czerwca 2022r. o 22:42
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )

Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )
Widzisz psi worku schowany w rozporku, Janusza znam z podstawówki, Lucka znam, Jurka znam jak latał z koszulą w zębach :) to o czym Ty kaczy ogonie pierdzielisz :)

Jak pamietasz mnie z koszulą w zębach to dużo ci nie zostało , oczywiście życzę zdrowia ………D

Jurek jak zamieszkałem na Fabrycznej to Wy jeszcze nie wiedzieliście jak Bolesławiec wygląda :) znałem Was wszystkich włącznie z rodzicami, ojciec się z Twoim kumplował jak żył, byłem nawet z tatą na jego pogrzebie pod koniec lat 60-tych :) 4 lata różnicy tylko jest, nie ma źle :)
18442
PIS-PO-PRL
18 czerwca 2022r. o 22:43
Horus napisał(a): to nie znaczy że teraz w temacie ''ukrów'' nie zdurniał...

ale to jest temat o solidarności
Faktycznie marian, ty już spać iĆĆ... bo ci sie wsio miesza. ;)

PIS=PO=PRL
~~Śliwkowa Sałata niezalogowany
18 czerwca 2022r. o 22:49
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )

Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )
Widzisz psi worku schowany w rozporku, Janusza znam z podstawówki, Lucka znam, Jurka znam jak latał z koszulą w zębach :) to o czym Ty kaczy ogonie pierdzielisz :)

Jak pamietasz mnie z koszulą w zębach to dużo ci nie zostało , oczywiście życzę zdrowia ………D

Jurek jak zamieszkałem na Fabrycznej to Wy jeszcze nie wiedzieliście jak Bolesławiec wygląda :) znałem Was wszystkich włącznie z rodzicami, ojciec się z Twoim kumplował jak żył, byłem nawet z tatą na jego pogrzebie pod koniec lat 60-tych :) 4 lata różnicy tylko jest, nie ma źle :)

A w którym roku my się wprowadziliśmy ???
~~Czerwonobrunatny Wiesiołek niezalogowany
18 czerwca 2022r. o 22:49
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): to nie znaczy że teraz w temacie ''ukrów'' nie zdurniał...

ale to jest temat o solidarności
Faktycznie marian, ty już spać iĆĆ... bo ci sie wsio miesza. ;)

A co ty masz z Solidarnością wspólnego ? Jednak teoretyk się znalazł ;D .
~~Śliwkowa Sałata niezalogowany
18 czerwca 2022r. o 22:50
~~Śliwkowa Sałata napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )

napisał Jurko61
Coś mnie wylogowali , chyba Januszek dołożył swojej łapki ………
18442
PIS-PO-PRL
18 czerwca 2022r. o 22:55
~~Czerwonobrunatny Wiesiołek napisał(a): A co ty masz z Solidarnością wspólnego ? Jednak teoretyk się znalazł ;D .

nic... dlatego tak dobrze z marianem mi się gada :D

Dopisane 18.06.2022r. o godz. 22:53:

nie wiem tylko czy marian podziela mój optymism... jakiś nieswój ostatnio chyba jest ;)

to do jutra
dobranoc ;)

Dopisane 18.06.2022r. o godz. 22:55:

optymizm... bo zara się zlecą mioTki i inne ;)

PIS=PO=PRL
~~Wesoły Romek niezalogowany
18 czerwca 2022r. o 23:02
~~Śliwkowa Sałata napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )

Jak oddali blok przy Chrobrego :) o ile mogę się pomylić? lata już nie te :) ale stawiam 65 rok :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.