~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Śliwkowa Sałata napisał(a):to jaki ty staruch 4 lata różnicy???Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )
Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )
Widzisz psi worku schowany w rozporku, Janusza znam z podstawówki, Lucka znam, Jurka znam jak latał z koszulą w zębach :) to o czym Ty kaczy ogonie pierdzielisz :)
Jak pamietasz mnie z koszulą w zębach to dużo ci nie zostało , oczywiście życzę zdrowia ………D
Jurek jak zamieszkałem na Fabrycznej to Wy jeszcze nie wiedzieliście jak Bolesławiec wygląda :) znałem Was wszystkich włącznie z rodzicami, ojciec się z Twoim kumplował jak żył, byłem nawet z tatą na jego pogrzebie pod koniec lat 60-tych :) 4 lata różnicy tylko jest, nie ma źle :)
A w którym roku my się wprowadziliśmy ???
Jak oddali blok przy Chrobrego :) o ile mogę się pomylić? lata już nie te :) ale stawiam 65 rok :)
To pewnie było trochę inaczej , ja koszule w zębach ty gumkę od rajtuz -:)-:)
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Śliwkowa Sałata napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )
Ktoś napisał: ~~Morus napisał(a): Januszek ma teraz kolejnego chłopca przytakiwacza , jego ksywa to Wesoły Romek . kwestia czasu jak januszek go wyroocha albo odwrotnie, to on wyroocha jego ; )
Widzisz psi worku schowany w rozporku, Janusza znam z podstawówki, Lucka znam, Jurka znam jak latał z koszulą w zębach :) to o czym Ty kaczy ogonie pierdzielisz :)
Jak pamietasz mnie z koszulą w zębach to dużo ci nie zostało , oczywiście życzę zdrowia ………D
Jurek jak zamieszkałem na Fabrycznej to Wy jeszcze nie wiedzieliście jak Bolesławiec wygląda :) znałem Was wszystkich włącznie z rodzicami, ojciec się z Twoim kumplował jak żył, byłem nawet z tatą na jego pogrzebie pod koniec lat 60-tych :) 4 lata różnicy tylko jest, nie ma źle :)
A w którym roku my się wprowadziliśmy ???
Jak oddali blok przy Chrobrego :) o ile mogę się pomylić? lata już nie te :) ale stawiam 65 rok :)
to jaki ty staruch 4 lata różnicy???
To pewnie było trochę inaczej , ja koszule w zębach ty gumkę od rajtuz -:)-:)
Gumka poszła na kuszę na skoble :) albo na procę jak gumek z wentylków do rowera brakło :)
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): to nie znaczy że teraz w temacie ''ukrów'' nie zdurniał...
ale to jest temat o solidarności
Faktycznie marian, ty już spać iĆĆ... bo ci sie wsio miesza. ;)
Horus napisał(a):
ale z ciebie Maliniak...
od dzisiaj tak będę do ciebie pisał...Romek Maliniak idealnie do ciebie pasuje...;D