~~Ołowiana Mahonia napisał(a): Gmina Gromadka potrzebuje młodego człowieka, by iść do przodu z nowymi inwestycjami i możliwością pozyskania dodatkowych funduszy - myślę, że Pan Patryk Hałka jest w stanie to zagwarantować
~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): No nie wiem... U nas w Gromadce wiele osób mówi że czas na zmiany obecnych układów. Może mu się uda.
~~Różowoczerwony Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): No nie wiem... U nas w Gromadce wiele osób mówi że czas na zmiany obecnych układów. Może mu się uda.
O jakich układach mówicie? Kto i kiedy się z kimś
~~Pistacjowa Lawenda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Rokitnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwona Poziomka napisał(a): No nie wiem... U nas w Gromadce wiele osób mówi że czas na zmiany obecnych układów. Może mu się uda.
O jakich układach mówicie? Kto i kiedy się z kimś
A takich bolesławieckich, których macki sięgają z Bolesławca aż do naszej Gromadki... Kandydata wybranego do rady powiatu na radnego i na szefa tejże rady z ramienia komitetu Romana nam tu nie potrzeba... Chyba nie muszę pisać czym to grozi.
Tak ,ale może zrobić zamiany w szkole by osiągała lepsze wyniki i przywrócić jej odpowiednie miejsce w powiecie . Był kiedyś zastępcą dyrektora.