Zastosowana autokorekta
~~Szafirowa Pysznogłówka napisał(a): Innym razem ciężko chory i niepełnosprawny nie przedstawiał wartości więc był nachodzony i terroryzowany z powodu zaparkowanego samochodu gdzie z tym schorzeniem nawet w polskim prawie miał prawo zaparkować wszydzie ale tak nie teligentna sędzią Aleksandra dolgharz nie rozumie niepełnosprawności więc zalegalizowała znowu działanie tego samego milicjanta i uznała że miał.prawo uszkodzi. Drzwi rzucić o te drzwi osoba niepełnosprawna i ja wyśmiewać więcej uznała że to biedni milicjanci wilk i Wolański są poszkodowani. Burak roku 2020 Aleksandra dolgharz sędzią dziwny czlowiek kaZastosowana autokorekta
~~vvv napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafirowa Pysznogłówka napisał(a): Innym razem ciężko chory i niepełnosprawny nie przedstawiał wartości więc był nachodzony i terroryzowany z powodu zaparkowanego samochodu gdzie z tym schorzeniem nawet w polskim prawie miał prawo zaparkować wszydzie ale tak nie teligentna sędzią Aleksandra dolgharz nie rozumie niepełnosprawności więc zalegalizowała znowu działanie tego samego milicjanta i uznała że miał.prawo uszkodzi. Drzwi rzucić o te drzwi osoba niepełnosprawna i ja wyśmiewać więcej uznała że to biedni milicjanci wilk i Wolański są poszkodowani. Burak roku 2020 Aleksandra dolgharz sędzią dziwny czlowiek kaZastosowana autokorekta
Miałem sprawę w sądzie wygraną a ta pani tak wszystko zagmatwała ,że nie udowodniono winy oskarżonemu .
~~vvv napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafirowa Pysznogłówka napisał(a): Innym razem ciężko chory i niepełnosprawny nie przedstawiał wartości więc był nachodzony i terroryzowany z powodu zaparkowanego samochodu gdzie z tym schorzeniem nawet w polskim prawie miał prawo zaparkować wszydzie ale tak nie teligentna sędzią Aleksandra dolgharz nie rozumie niepełnosprawności więc zalegalizowała znowu działanie tego samego milicjanta i uznała że miał.prawo uszkodzi. Drzwi rzucić o te drzwi osoba niepełnosprawna i ja wyśmiewać więcej uznała że to biedni milicjanci wilk i Wolański są poszkodowani. Burak roku 2020 Aleksandra dolgharz sędzią dziwny czlowiek kaZastosowana autokorekta
Miałem sprawę w sądzie wygraną a ta pani tak wszystko zagmatwała ,że nie udowodniono winy oskarżonemu .
~~wina Tuska napisał(a): Policjanci pobili metalową pałką studentkę, która podczas strajku kobiet na ulicy rozrzucała ulotki.
Po jakimś czasie zauważyli, że kartki były puste.
- Dlaczego pani rozrzucała puste kartki? - pytają.
- Ludzie i tak wiedzą, co ma być na nich napisane.