~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Panie Patryku stawiam na Pana, Nie dlatego, że jest pan z PiS tylko dlatego bo te bufony od nas wkurzają medxtnie od kilkudziesięciu lat.
Pozdrawiam
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Panie Patryku stawiam na Pana, Nie dlatego, że jest pan z PiS tylko dlatego bo te bufony od nas wkurzają mnie od kilkudziesięciu lat.
Pozdrawiam
~~Tak sobie mysle i napisał(a): się
~~Tak sobie mysle i napisał(a): Obstawiam na nia jako mniejsze zło. Oczywiście prywatnie darzę ja sympatia, ale uważam że potrzebne jest trzęsienie ziemi w szkole, gminie i domu kultury. A ona jest do tego za spokojna i zbyt dyplomatyczną. Woli żyć z wszystkimi w zgodzie.
Dlatego postanowiłam głosować na Lidie. Slabo znam jej osobiście. Mimo to, tylko ona wydaje mi się być na tyle odważna, żeby przerwać pewne utrwalone schematy w naszej gminie. Jeśli się mylę, to przy następnych wyborach rozejrze się za nowym kandydatem.
~~Tak sobie mysle i napisał(a): dochodzę do wniosku, że ciężki mamy wybór.
Panowie-podstawaione marionetki
Panie- Ewa zapewne zostawi wszystko po staremu. Za długo siedzi w gminie, żeby coś zmieniać. Obstawiam na nia jako mniejsze zło. Oczywiście prywatnie darzę ja sympatia, ale uważam że potrzebne jest trzęsienie ziemi w szkole, gminie i domu kultury. A ona jest do tego za spokojna i zbyt dyplomatyczną. Woli żyć z wszystkimi w zgodzie.
Dlatego postanowiłam głosować na Lidie. Slabo znam jej osobiście. Mimo to, tylko ona wydaje mi się być na tyle odważna, żeby przerwać pewne utrwalone schematy w naszej gminie. Jeśli się mylę, to przy następnych wyborach rozejrze się za nowym kandydatem.
~~JAK napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tak sobie mysle i napisał(a): dochodzę do wniosku, że ciężki mamy wybór.
Panowie-podstawaione marionetki
Panie- Ewa zapewne zostawi wszystko po staremu. Za długo siedzi w gminie, żeby coś zmieniać. Obstawiam na nia jako mniejsze zło. Oczywiście prywatnie darzę ja sympatia, ale uważam że potrzebne jest trzęsienie ziemi w szkole, gminie i domu kultury. A ona jest do tego za spokojna i zbyt dyplomatyczną. Woli żyć z wszystkimi w zgodzie.
ha ha ha
"Mam ciężki wybór, ale zagłosuję na Lidkę"
Mistrzostwo hipokryzji.