Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomagasz uchodźcom z Ukrainy, zapłacisz dodatkowo za śmieci
~~Sinawa Krzewuszka niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:25
~~moric napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): A ruskie? Idźcie tam gdzie wasz "russkij" okręt wojenny. W pjzdu z ruskim mirem.

Nie napinaj się bo sam opowiadałeś że twoi dziadkowie pochodzą z Rosji ,aty tteraz sie tego wypierasz ,jesteś z pochodzenia Rosjaninem

Ty masz chyba typie jakiegoś Alzheimera, nigdy nie pisałem takich bzdur xD
Srollu, siedź pod swoją śmierdzącą Moskwą lub swoim śmierdzącym Petersburgiem i nie wychylaj się. Won z moskalami.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudobrunatnyrudawa Gipsówka niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:34
~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~moric napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): A ruskie? Idźcie tam gdzie wasz "russkij" okręt wojenny. W pjzdu z ruskim mirem.

Nie napinaj się bo sam opowiadałeś że twoi dziadkowie pochodzą z Rosji ,aty tteraz sie tego wypierasz ,jesteś z pochodzenia Rosjaninem

Srollu, siedź pod swoją śmierdzącą Moskwą lub swoim śmierdzącym Petersburgiem i nie wychylaj się. Won z moskalami.

Znamy się od szkoły i wtedy byłeś z tego dumny ,być moze coś się zmieniło ,zapomniałeś co opowiadałeś o dziadku jakie to ma znajomości w Rosji ,tak czy owak jesteś z pochodzenia Rosjaninem i żebyś zaklinał rzeczywistość to tego nie zmienisz ,to jest jak ze złodziejem który najgłośniej krzyczy Łapać Złodzieja ,wiem że jest ci wstyd ,ja cię nie potępiam ,i zawsze będziesz kolegą ze szkoły
~~moric niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:36
~~Rudobrunatnyrudawa Gipsówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~moric napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): A ruskie? Idźcie tam gdzie wasz "russkij" okręt wojenny. W pjzdu z ruskim mirem.

Znamy się od szkoły i wtedy byłeś z tego dumny ,być moze coś się zmieniło ,zapomniałeś co opowiadałeś o dziadku jakie to ma znajomości w Rosji ,tak czy owak jesteś z pochodzenia Rosjaninem i żebyś zaklinał rzeczywistość to tego nie zmienisz ,to jest jak ze złodziejem który najgłośniej krzyczy Łapać Złodzieja ,wiem że jest ci wstyd ,ja cię nie potępiam ,i zawsze będziesz kolegą ze szkoły

~~moric niezalogowany
17 lipca 2022r. o 20:43
Sinawa Krzewuszka przypomnij co miałeś na zdjęciu w pokoju i poonoć od koogo dostałeś ,jak chodziliśmy do podstawówki to mówiłeś że będziesz jak Gagarin ,całe szczęście że byłęś mierny w nauce i nie dotrzymałeś obietnicy
17 lipca 2022r. o 21:01
~~moric napisał(a): Sinawa Krzewuszka przypomnij co miałeś na zdjęciu w pokoju i poonoć od koogo dostałeś ,jak chodziliśmy do podstawówki to mówiłeś że będziesz jak Gagarin ,całe szczęście że byłęś mierny w nauce i nie dotrzymałeś obietnicy

Cooo, ujawniłem prawdę o was wy ruskie srolle i teraz będziesz mitomanię odstawiał, haha ty ruski idioto, naprawdę sądzisz, że w Polsce ludzi są tak głupi jak u was w rosji? Takie sztuczki to u was tylko działają, w świecie wschodnim, w ruskim mirze, a w cywilizowanym świecie zachodnim panują inne zasady :D
~~moric niezalogowany
17 lipca 2022r. o 21:08
~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~moric napisał(a): Sinawa Krzewuszka przypomnij co miałeś na zdjęciu w pokoju i poonoć od koogo dostałeś ,jak chodziliśmy do podstawówki to mówiłeś że będziesz jak Gagarin ,całe szczęście że byłęś mierny w nauce i nie dotrzymałeś obietnicy

Cooo, ujawniłem prawdę o was wy ruskie srolle i teraz będziesz mitomanię odstawiał, haha ty ruski idioto, naprawdę sądzisz, że w Polsce ludzi są tak głupi jak u was w rosji? Takie sztuczki to u was tylko działają, w świecie wschodnim, w ruskim mirze, a w cywilizowanym świecie zachodnim panują inne zasady :D

nie napinaj sie Gagarin tak czy owak jesteś z pochodzenia Ruski i nic tego nie zmieni
17 lipca 2022r. o 21:33
~~moric napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~moric napisał(a): Sinawa Krzewuszka przypomnij co miałeś na zdjęciu w pokoju i poonoć od koogo dostałeś ,jak chodziliśmy do podstawówki to mówiłeś że będziesz jak Gagarin ,całe szczęście że byłęś mierny w nauce i nie dotrzymałeś obietnicy

nie napinaj sie Gagarin tak czy owak jesteś z pochodzenia Ruski i nic tego nie zmieni

Ty russki srollu, może pochwal się, ile bierzesz kopiejek za każdy komentarz. Kopiejek, które wypłacają ci zboczeńcy z kremla z idiotą putinem na czele. Na Istotnych większych kozaków niż ty przerabiałem i nie uda wam się, ruskie srolle zawsze będziecie zdemaskowani. Takie pytanie retoryczne i testowe przy okazji: jesteś za jakimikolwiek szczepionkami? Jesteś za rydzykiem? Jesteś za partiami które nawołują do przyjaźni z moskalami? Hahaha, wy ruSS-many jesteście po prostu za głupi, jesteście tak niedyskretni, tak łatwo was wytropić, przy każdym temacie popełniacie wtopę myśląc, że Polacy są aż takimi dziwny czlowiek mi xD
Owszem, mała część mojego narodu niestety nie jest świadoma jak wy tam pod Petersburgiem działacie, ale większa część Polaków jest na was wyczulona i ja nie jestem tutaj wyjątkiem. Wiem w co wy gracie i wiem jakie są wasze cele, dlatego ci mówię onuco: NIE UDA WAM SIĘ TO, A ROSYJSKA FLAGA SŁUŻY MI ZA ŚCIERKĘ DO KIBLA!

Zastosowana autokorekta

17 lipca 2022r. o 21:35
...tak łatwo was wytropić, przy każdym temacie popełniacie wtopę myśląc, że Polacy są aż takimi baranami xD...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.