Zastosowana autokorekta
japimacho napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: japimacho napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieski Kokorycz napisał(a): Jebc banderowcow
Powspominajmy ty zakuty głupi moskalu:
- 1937 - 1938 Operacja NKWD
- 1940 Katyń
- 1945 - 1989 Komunizm (w trakcie którego ruskie paździerze zmarnowały nam szansę na dostanie pieniędzy z planu Marshalla, które były przeznaczane na odbudowy europejskich gospodarek po II Wojnie Światowej)
- 1772 - 1795 rozbiory Rzeczypospolitej, które zaowocowały zabraniem Polakom państwa aż do 1918 (co prawda Austria i Prusy też w tym uczestniczyły, ale tu pragnę zwrócić uwagę na ruską hordę)
Tak zaślepionego ignoranta to jeszcze nie widziałam ,dziadek opowiadał jak chował się przed sąsiadami którzy wymordowali całą rodzinę widział ciała małych dzieci nabite na ogrodzenia obejść ,i ty zapchlony paln---e twierdzisz ze to nie jest prawda ,powinieneś opuścić ten kraj i do Rosji lub do Ukrainy się udać abyś nie zaśmiecał Polski
Wiń poprzednie generacje a nie dzisiejsze pokolenia baranie. Poza tym won do moskali śmierdzielu ruSS-mański.
Za kilkadziesiąt lat podobny cymbał jak ty powie aby winić poprzednie generacje ,jak można być tak tępym człowiekiem ,pewnie tego nie rozumiesz ,być moze to nie twoja wina ,coś nie zaskoczyło w fazie rozwoju
Ale tu nie chodzi o poprzednie generacje. Co Ci tak ciężko zrozumieć, że to są ci sami ludzie. Kilkadziesiąt lat temu wyrzynali małe dzieci (kilkadziesiąt tysięcy), a dzisiaj się z tego cieszą i są dumni.
&t=159s
Wychodzi na to, że to ta sama mentalność co ruskich. Też teraz zabijają małe dzieci i się z tego cieszą. A ci co to robią to bohaterowie dla ruskich.
Mi nawet nie trzeba przeprosin od Ukraińców, w dupie to mam. Niech tylko pozwolą w normalny sposób upamiętnić tych pomordowanych. Czyli ekshumacja, złożenie po ludzku tych szczątków do grobu, modlitwa, krzyż jakaś tablica pamiątkowa. A nie cały czas Kocham Bolec.Info enie: że to nasi bracia. A od kiedy to brat zabrania bratu pochowania w godny sposób: matki, dziadka, maleńkiego braciszka?
Zastosowana autokorekta
Skończy się wojna, którą rozpętała ta śmierdząca kacapia, którą trzęsie moskiewski kreml, to wtedy się porobi co trzeba ku upamiętnieniu ofiar tamtych dni.
Wierzysz w to? Jedna wojna się skończyła w 1945 i nic - cisza. Ukraina stała się państwem w 1991 (podpisane zostały nawet wtedy jakieś papiery o upamiętnieniu poległych) i nic - cisza. Rok 2005 (pomarańczowa rewolucja) i nasza pomoc i dalej nic - cisza. Przez 10 lat niewłaściwy czas. Wojna Ukrainy z ruskimi to też nie ten czas. Mamy się tylko wsłuchać w potrzeby Ukrainy realizować je i siedzieć cicho. A oni dalej se śpiewają piosenki wychwalające morderców.
Ostatnio słyszałem, że od jakiegoś czasu piszą książki, że Ukraina zaczyna się już od Krakowa. To jak myślisz, kiedy już wygrają wojnę z ruskimi i zostanie im tyle sprzętu, to będzie czas, żeby o tym mówić, czy może nastanie inny czas?
A twoje głupie ruski czczą dalej komunistów, którzy nasz kraj i pół Europy trzymali na smyczy, przez co my wraz z wieloma innymi państwami straciliśmy szansę na rozwój jak zachód, twoje głupie ruski zagroziły zniszczeniem cmentarza w Katyniu podczas, gdy my jeszcze niepotrzebnie trzymamy cmentarze radzieckie naszych oprawców, taki mają do nas stosunek, a wasal twojego putina, łukaszenka: niszczy groby AK na Białorusi wedle życzeń putina idioty. Zresztą poszedł stąd i nie siej dezinformacji, siedź sobie na tym zadupiu pod Petersburgiem, na którym wypuszczasz głupie wpisy za kilka kopiejek.
japimacho napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: japimacho napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: japimacho napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~jadzia napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieski Kokorycz napisał(a): Jebc banderowcow
Powspominajmy ty zakuty głupi moskalu:
- 1937 - 1938 Operacja NKWD
- 1940 Katyń
- 1945 - 1989 Komunizm (w trakcie którego ruskie paździerze zmarnowały nam szansę na dostanie pieniędzy z planu Marshalla, które były przeznaczane na odbudowy europejskich gospodarek po II Wojnie Światowej)
- 1772 - 1795 rozbiory Rzeczypospolitej, które zaowocowały zabraniem Polakom państwa aż do 1918 (co prawda Austria i Prusy też w tym uczestniczyły, ale tu pragnę zwrócić uwagę na ruską hordę)
Tak zaślepionego ignoranta to jeszcze nie widziałam ,dziadek opowiadał jak chował się przed sąsiadami którzy wymordowali całą rodzinę widział ciała małych dzieci nabite na ogrodzenia obejść ,i ty zapchlony paln---e twierdzisz ze to nie jest prawda ,powinieneś opuścić ten kraj i do Rosji lub do Ukrainy się udać abyś nie zaśmiecał Polski
Wiń poprzednie generacje a nie dzisiejsze pokolenia baranie. Poza tym won do moskali śmierdzielu ruSS-mański.
A twoje głupie ruski czczą dalej komunistów, którzy nasz kraj i pół Europy trzymali na smyczy, przez co my wraz z wieloma innymi państwami straciliśmy szansę na rozwój jak zachód, twoje głupie ruski zagroziły zniszczeniem cmentarza w Katyniu podczas, gdy my jeszcze niepotrzebnie trzymamy cmentarze radzieckie naszych oprawców, taki mają do nas stosunek, a wasal twojego putina, łukaszenka: niszczy groby AK na Białorusi wedle życzeń putina idioty. Zresztą poszedł stąd i nie siej dezinformacji, siedź sobie na tym zadupiu pod Petersburgiem, na którym wypuszczasz głupie wpisy za kilka kopiejek.
Jakie moje ruskie anonimie? Gdzieś napisałem coś o ruskich pokaż? Prędzej na ruskiego to ty mi wyglądasz. Ruskie zagrozili ze zburzą cmentarz Katyński i niszczą groby AK, to pokaż tych mądrych na Ukrainie, którzy pozwalają budować groby pomordowanym i stawiać im pomniki.
Nie dawno słyszałem, że Ukraińcy podczas napadania na polskie urzędy i podczas mordowania zwykłych obywateli zabierali dowody tożsamości, żeby podszywać się pod nas jako 5 kolumna i siać ferment . Nie chciałem w to wierzyć ale widzę po tobie, że to prawda. Jak widać po twoich słowach dalej nas nienawidzicie. Zero przemiany, niby lata mijają, a wy zawsze macie naostrzoną siekierę na Polaka.
Ja napisałem, bo ty swojego tępego ruskiego narodu nie wymienisz srollu spod jakiegoś zadupia pod Petersburgiem, my Polacy nie będziemy się bratać ze śmierdzącą kacapią i bolszewią, was należy odizolować jak Koreę Północną, wy rosjanie jesteście głupolami. Sami siebie wybielacie, a obwiniacie innych wy kacapskie paszkwile. Najpierw na nas z Niemcami napadliście, a potem wielce wybawiciele, walcie się z takim wybawianiem, wy biało-niebiesko-czerwone klauny.
~~jadzia napisał(a): Japimacho swietnie to ująłeś Sinawa tępota pewnie ma korzenie z Uk----y i sympatyzuje z upa
~~Front-men napisał(a): Nie POpieraj jeden z drugim moskala bo przyjdzie do nas i będzie robił to co na ukrainie,chcesz aby na twoich oczach gwałcili twoje dzieci,wnuki?a są do tego zdolni bo to nie ludzie ani nie zwierzęta to coś przybyło raczej z kosmosu
~~Sinawa Krzewuszka napisał(a): A ruskie? Idźcie tam gdzie wasz "russkij" okręt wojenny. W pjzdu z ruskim mirem.