~~Koko napisał(a): Niestety, na Łemków i Ukraińców nie głosuję, podobnie jak oni na Polaków.
Trochę nacjonalistyczny pogląd, ale myślę, że u nich 99% to nacjonaliści.
~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Zubalowa u mnie na nie !!!!!
Ja mam średnie z maturą, a ona mówi, że ktoś taki nie może być Wójtem.
Ja jestem Polakiem, a ona za jakiś czas powie, że ktoś taki to raczej nie może być dyrektorem szkoły lub innej placówki, bo Łemek albo Ukrainiec lepiej jej leży.
Ja mam gorszą sukienkę, więc siadaj tam w kącie bo ona ma ładniejszą i to ona na piedestał ma przywilej.
1000% na nie.
~~Konik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec Gromadki napisał(a): Zubalowa u mnie na nie !!!!!
Ja mam średnie z maturą, a ona mówi, że ktoś taki nie może być Wójtem.
Ja jestem Polakiem, a ona za jakiś czas powie, że ktoś taki to raczej nie może być dyrektorem szkoły lub innej placówki, bo Łemek albo Ukrainiec lepiej jej leży.
Ja mam gorszą sukienkę, więc siadaj tam w kącie bo ona ma ładniejszą i to ona na piedestał ma przywilej.
1000% na nie.
Naprawdę jesteś taki głupi , czy tylko takiego udajesz ??? Nie no sorry. Wierzę ,że jesteś szczery czyli głupi , bo jednak ktoś troszkę myślący wie ,ze pewne stanowiska wymagają wykształcenia i nie można piastować danego stanowiska bez odpowiedniego wykształcenia. Oczywiście chociaż by autem też można jeździć bez prawa jazdy , ale to prawidłowo ? No chyba nie bardzo. No chyba ,że jesteś z PiS , to Misiu i cała reszta się bawią.
Szkoda ,ze tacy głupcy biorą się za komentowanie , bo marnują czas i enerinnych gię.
~~Konik napisał(a):Ktoś napisał: ~
Szkoda ,ze tacy głupcy biorą się za komentowanie , bo marnują czas i enerinnych gię.
Widzę, że jesteś na bakier z kulturą .Nie potrafisz myśleć po ludzku. Spójrz na siebie i nie obrażaj innych. Wykształcenie zdobywa się nie zawsze przez naukę , to życie jest często najlepszą szkołą. Władysław Reymont nie ukończył studiów, a dostał Nobla za powieść ,, Chłopi " , Michał Faraday był samoukiem i odkrywcą , etc.
Chcesz nas tu przekonać ze za niedługo absolwent LO, PISi nominat na po.wójta Hałka ,dostanie Nobla z literatury bądź fizyki ?
Zapytam kulturalnie ,nosz qrwa naprawdę tam myślisz ?
~~Konik napisał(a): Jpdl. Źle czytasz. Podałem przykład że wielu ludzi nie kończyło np. szkoły, a było wybitnymi twórcami w takich, czy innych dziedzinach. Tu nie chodzi o Hałkę czy innego kandydata . Pisałem o kulturze wypowiedzi.