~~Buła napisał(a): Coś mi tu nie pasuje . Nie jestem za panią Zubal tak samo i za Panem Hałką, swój głos oddam w niedzielę i nie zamierzam się rozpisywać na kogo co i jak. Ale tak naprawdę to tylko Pan Hałka nie ma wyższego wykształcenia. Więc dlaczego jest atak na Panią Zubal ? Coś tutaj kogoś boli. Pozdrawiam wszystkich kandydatów .
~~Talo napisał(a): Niektórzy z kandydatów żyją na "kocią łapę", fanatykom kościelnym mogłoby to przeszkadzać, ale nikt tego nie porusza, bo każdy ma jakieś normy moralne. Ludzie, a być może i sama kandydatka razem ze swoim komitetem, ciągle zarzuca jednemu z kandydatów, że nie mieszka w gminie i że ma tylko maturę.
Dla mnie ten komitet, razem ze swoją kandydatką w niedziele powinniśmy pożegnać. Oddając głos na któregoś z pozostałych kandydatów.
~~wyborca PIS napisał(a):Ktoś napisał: ~~Talo napisał(a): Niektórzy z kandydatów żyją na "kocią łapę", fanatykom kościelnym mogłoby to przeszkadzać, ale nikt tego nie porusza, bo każdy ma jakieś normy moralne. Ludzie, a być może i sama kandydatka razem ze swoim komitetem, ciągle zarzuca jednemu z kandydatów, że nie mieszka w gminie i że ma tylko maturę.
Dla mnie ten komitet, razem ze swoją kandydatką w niedziele powinniśmy pożegnać. Oddając głos na któregoś z pozostałych kandydatów.
Możesz podać ,który to kandydat nie mieszka w gminie i ma tylko maturę ? A ma jakieś umiejętności np. kiedyś pomagał skręcać meble ,albo np.po ogólniaku prowadził kilka projektów światowych firm ?
Pochwal go ,kto wie może go poprę .
Zastosowana autokorekta
~~West napisał(a):Ktoś napisał: ~~wyborca PIS napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Talo napisał(a): Niektórzy z kandydatów żyją na "kocią łapę", fanatykom kościelnym mogłoby to przeszkadzać, ale nikt tego nie porusza, bo każdy ma jakieś normy moralne. Ludzie, a być może i sama kandydatka razem ze swoim komitetem, ciągle zarzuca jednemu z kandydatów, że nie mieszka w gminie i że ma tylko maturę.
Możesz podać ,który to kandydat nie mieszka w gminie i ma tylko maturę ? A ma jakieś umiejętności np. kiedyś pomagał skręcać meble ,albo np.po ogólniaku prowadził kilka projektów światowych firm ?
Pochwal go ,kto wie może go poprę .
Debilem się urodziłeś i ...em umrzesz, możesz mieć nawet wyższe.
Mam nadzieję, że na wójta nie kandydujesz.Zastosowana autokorekta
Boże mój ,ty katolik takimi słowy do kobiety ,najdalej do jutra masz się wyspowiadać i o wszystkim opowiedzieć księdzu spowiednikowi.