~~J23 napisał(a): Najgorzej, że ta grupa wyborców jest pozbawiona zdolności myślenia. Ja staram się szanować ludzi myślących i analizujących a tamci nie wyciągają żadnych wniosków
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): Najgorzej, że ta grupa wyborców jest pozbawiona zdolności myślenia. Ja staram się szanować ludzi myślących i analizujących a tamci nie wyciągają żadnych wniosków
to jak ocenisz janusza, który "nie dał się oszukać" i od lat głosuje na tych samych? A to ktoś z PO, a to ktoś "młody" z SLD?
będziesz pobłażliwy tak jak janusz w stosunku do twoich "faszystowskich" zapędów? Bo według janusza (a przynajmniej tak było) RN to organizacja faszyzująca.
Czy może wytkniesz mu to i owo? jak ocenisz jego "dżume i cholerę", którę toczą ten kraj, a jednocześnie jasiu nie daje im odejść i umacnia ich władzę poprzez swoje wybory?
Czy janusz wyciąga według ciebie jakieś wnioski czy może jest bezmyślną masą walącą w klawiaturę?
a moze wy lubicie sobie tyłki po prostu lizać? też tak może być ;)
a może ty na drugie masz janusz? też tak może być :D
Dopisane 16.09.2022r. o godz. 19:24:ps
jasiu wybacz że tak późno stawiam się na wartę... no ale wiesz... ciekawsze żeczy miałem do roboty niż klepanie w klawiaturę cały dzień ;)Dopisane 16.09.2022r. o godz. 19:25:*rzeczy :D
Horus napisał(a): kraj w potrzebie a ty co?
Horus napisał(a): jakie z tego wyciągniesz wnioski?
Horus napisał(a): kiedy mieliśmy identyczny pogląd na temat ''szczepionek'' pisząc do siebie w tamtych kwestiach'' lizaliśmy sobie dupy
Zastosowana autokorekta
~~J23 napisał(a): Najgorzej, że ta grupa wyborców jest pozbawiona zdolności myślenia. Ja staram się szanować ludzi myślących i analizujących a tamci nie wyciągają żadnych wniosków.
Horus napisał(a): znasz powiedzenie że można zawrzeć przymierze z ''diabłem'' by starać się coś ratować?
Zastosowana autokorekta