~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń
- Pomarańczowobrązowa Lobelia
Pięknie się zdemaskowaliście wy klauny haha, im więcej piszecie tym bardziej udowadniacie, że nie jesteście Polakami, tylko ruSS-mańskimi kmiotami co nieudolnie próbują trollować, ale ja was znam wy frајerzy, przede mną się nie ukryjecie. Jedyne czego o was nie wiem, to tego, ile kopiejek bierzecie za każdy jeden wasz idiotyczny wpis.
Zastosowana autokorekta
~~Bolesławianin napisał(a): Mieszkam w tym pięknym i spokojnym mieście wiele lat. Jestem pod wrażeniem ilu ...i tu mieszka.Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): Mieszkam w tym pięknym i spokojnym mieście wiele lat. Jestem pod wrażeniem ilu ...i tu mieszka.Zastosowana autokorekta
De.....li.
~~Bolesławianin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolesławianin napisał(a): Mieszkam w tym pięknym i spokojnym mieście wiele lat. Jestem pod wrażeniem ilu ...i tu mieszka.Zastosowana autokorekta
De.....li.
~~Bolesławianin napisał(a): Mieszkam w tym pięknym i spokojnym mieście wiele lat. Jestem pod wrażeniem ilu ...i tu mieszka.Zastosowana autokorekta
~~Płoworuda Pysznogłówka napisał(a): Jeszcze będziecie uciekać do Putina. Zobaczycie co wasza kochana władza wam szykuje krec a.... bezmozgi Zastosowana autokorekta
~~Płoworuda Pysznogłówka napisał(a): Jeszcze będziecie uciekać do Putina. Zobaczycie co wasza kochana władza wam szykuje krec a.... bezmozgi Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta