Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niedługo znowu kartki na cukier? Sprawdziliśmy dostępność cukru w Bolesławcu
~~Złocista Brzoza niezalogowany
22 lipca 2022r. o 11:58
Dzisiaj byłem w K..... przy ul.Kosciuszki. Śmiać mi się chciało gdy zobaczyłem jak maskują braki towaru. Brakuje niektórych asortymentów mąki to w to miejsce wstawili mleko w kartonach. Na regałach ZERO cukru, więc tu też to samo mleko. Po co? Bo puste półki działają przygnębiająco na klientów. Bo może klienci nie zauważa, że czegoś nie ma. Takie małe marketowe klamstewko:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kobaltowy Kasztanowiec niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:00
Czy w każdym tytule musicie używać znaku zapytania? Jakie kartki na cukier? Pogięło was? Co z Was za dziennikarzyny!?
~~alojzy niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:00
Ludzie są głupi. Całymi wózkami wywożą ze sklepów jak papier toaletowy i inne.
~~Płowobrunatna Naparstnica niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:12
Pamiętam, że tak samo było przed wprowadzeniem kartek na cukier(bon towarowy) w 1976 roku.
~~Bolecnauta niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:15
Może ktoś wie gdzie można w Bolesławcu kupić biały cukier?
~~Terakotowa Trytoma niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:23
Następny sukces rządzących.
~~Yebac pis niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:28
Moim marzeniem jest upadek pis.
Może być z winy Tuska. Byle szybko !

~~Miedziana Trytoma niezalogowany
22 lipca 2022r. o 12:29
~~Złocista Brzoza napisał(a): Dzisiaj byłem w K..... przy ul.Kosciuszki. Śmiać mi się chciało gdy zobaczyłem jak maskują braki towaru. Brakuje niektórych asortymentów mąki to w to miejsce wstawili mleko w kartonach. Na regałach ZERO cukru, więc tu też to samo mleko. Po co? Bo puste półki działają przygnębiająco na klientów. Bo może klienci nie zauważa, że czegoś nie ma. Takie małe marketowe klamstewko:D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza