~~Dobre rady niezalogowany 24 lipca 2022r. o 18:27
Co się ludkowie boicie kartek na cukier ? , nie każdy przecież używa cukru ,a to ze względów zdrowotnych ,a to dba o linię , a to nie lubi i używa słodzika .Według przygotowywanych rozporządzeń taka osoba będzie mogła taka kartkę wymienić na coś innego .
I tak
Można będzie wymienić taka kartkę na kilogram węgla do realizacji w 2025 roku albo na czapkę śliwek którą będzie można wymienić na rolkę papieru toaletowego lub na dwa śledzie które będzie można wymienić na 0,5 metra sześciennego chrustu z lasów Świętokrzyskich lub na dwie miseczki ryżu które będzie można wymienić na lewego adidasa ,prawego odbierzemy w 2026 roku
Czegoś nie rozumiecie ?
Mnie wcale nie interesuje brak cukru bo ja mam go nadmiar ,dzisiaj rano mierzyłem to miałem 260 jeszcze trochę i zacznę brać insulinę i olewam ten wasz cukier .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.