Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niedługo znowu kartki na cukier? Sprawdziliśmy dostępność cukru w Bolesławcu
~~Malinowa Lnica niezalogowany
22 lipca 2022r. o 22:37
~~Marengo Uczep napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szafranowa Forsycja napisał(a): Zamiast ciętej krytyki proponuje do roboty się wziasc przyjdzie PO bo tak bardzo chcecie to ja stary mocher będę się cieszyć jak wam wszystkie przywileje zabiorą.
Trzeba będzie zapracować sobie na dzieci,
urlop,przybory do szkoły no i oczywiście
na emeryturę.
Wtedy Polak mądry po szkodzie ale już nie na zagrodzie.

Czyli nastąpi normalność.

Haratanie w gałę i cygara dla "elyty", a dla plebsu 5 zł/godz i szparagi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sepiowa Choina niezalogowany
22 lipca 2022r. o 23:13
~~Złocistozielony Tulipanowiec napisał(a): Nieroby nie chcą pracować, bo mają 500 plus

wyzyj z tego a potem gadaj głupoty, mam dzieci , mąż pracuje i co za te 500 zł na dziecko mam kupić wszystko?????????? opanuj się człowieku... teraz buty dla dziecka to 200 zl min, książki 1000 na rok, do tego inne cuda, nie gadajcie głupot, ludzie pracują i maja 500+ i co z tego jak drogo wszystko i zapieprzasz a okradną cie w spozywczym, na stacji benzynowej czy innym sklepie ....
~~Marek niezalogowany
23 lipca 2022r. o 0:17
~~Sepiowa Choina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistozielony Tulipanowiec napisał(a): Nieroby nie chcą pracować, bo mają 500 plus

wyzyj z tego a potem gadaj głupoty, mam dzieci , mąż pracuje i co za te 500 zł na dziecko mam kupić wszystko?????????? opanuj się człowieku... teraz buty dla dziecka to 200 zl min, książki 1000 na rok, do tego inne cuda, nie gadajcie głupot, ludzie pracują i maja 500+ i co z tego jak drogo wszystko i zapieprzasz a okradną cie w spozywczym, na stacji benzynowej czy innym sklepie ....

Jełopie książki sponsoruje juz od kilku lat szkoła więc przestań kłamać i pisać brednie .Co ty możesz o tyk k... wiedzieć ???
~~Mondry niezalogowany
23 lipca 2022r. o 0:53
jak tam misiaczki?
Cała gotówka z banku wypłacona?
Tapczan wypełniony cukrem??
To na co się teraz rzucicie, na olej???
A sprawa banalnie prosta - "potrzebny olej do głowy... nie rzepakowy"
~~Lol niezalogowany
23 lipca 2022r. o 1:06
~~Marengo Uczep napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szafranowa Forsycja napisał(a): Zamiast ciętej krytyki proponuje do roboty się wziasc przyjdzie PO bo tak bardzo chcecie to ja stary mocher będę się cieszyć jak wam wszystkie przywileje zabiorą.
Trzeba będzie zapracować sobie na dzieci,
urlop,przybory do szkoły no i oczywiście
na emeryturę.
Wtedy Polak mądry po szkodzie ale już nie na zagrodzie.

Czyli nastąpi normalność.

Może nie jestem emerytką,ale żyłam już w czasach jak były kartki.Mi się nie marzy państwo socjalne .Nie chcemy komuny.
~~Lol niezalogowany
23 lipca 2022r. o 1:09
Ktoś napisał: ~~Złocistozielony Tulipanowiec napisał(a): Nieroby nie chcą pracować, bo mają 500 plus

Buty za 200? A na przecenie kupić to oszczędniej.Ksiażki z drugiej ręki.A co ,nie można.Tylko biadolić,że 500mało.
~~Stan niezalogowany
23 lipca 2022r. o 2:10

~~bazyliszek niezalogowany
23 lipca 2022r. o 6:33
to wszystko wina wojny,noie prawda to kłamstwo.to wina premiera który wprowadza tu różnego rodzaju głupoty np ład.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza