~~skorn napisał(a): Pomoże ktoś ,dylemata mam ,jeżeli kładę się spać o 5 rano to powinienem użyć kremu do twarzy na dzień czy na noc?
~~Aniel napisał(a): Kosmetyki na bazie kociego pazura i jedwabiu podobno są spk
~~Złotorudy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Pomoże ktoś ,dylemata mam ,jeżeli kładę się spać o 5 rano to powinienem użyć kremu do twarzy na dzień czy na noc?
Żaden z tych . Tylko 70+. Sprawdzone. Nałóż na powieki warstwę ok. 3 cm ok godziny 23.00 i czekaj aż wchłonie do ok.5.00 potem możesz iść spać jak jeszcze będziesz miał/a ochotę .
~~Złotorudy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotorudy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Pomoże ktoś ,dylemata mam ,jeżeli kładę się spać o 5 rano to powinienem użyć kremu do twarzy na dzień czy na noc?
Żaden z tych . Tylko 70+. Sprawdzone. Nałóż na powieki warstwę ok. 3 cm ok godziny 23.00 i czekaj aż wchłonie do ok.5.00 potem możesz iść spać jak jeszcze będziesz miał/a ochotę .
:)
~~Złotorudy Wiesiołek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotorudy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Pomoże ktoś ,dylemata mam ,jeżeli kładę się spać o 5 rano to powinienem użyć kremu do twarzy na dzień czy na noc?
:)
~~truskawa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Aniel napisał(a): Kosmetyki na bazie kociego pazura i jedwabiu podobno są spk
A co to daje wogóle?