Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina

11445
PanM
31 lipca 2022r. o 11:26
Niech tak się stanie .........

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Plotkara niezalogowany
31 lipca 2022r. o 14:22
Panie em poczekaj pan a dadzą panu po łapach. Jaka jedna rodzina. Prawdziwy Polak i lewak .
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
31 lipca 2022r. o 15:23
Horusy, Lucjany , Jurki Peerele i inni wy jedna rodzina ?
~~ niezalogowany
31 lipca 2022r. o 15:41
Widzę, że nudy ogarnęły waćpana .
Nie może mówić o łączeniu ten, co niejednokrotnie prowadzi do podziału.
Bo czy aby chrześcijanka mogła by być pańską rodziną ?? Toż to istna profanacja dla zagorzałego ateisty :D
Więc przyjdzie mi się obyć smakiem i pójść w siną dal, zamiast w ramiona rodziny :/ Mój płacz nie zna granic, moje rozczarowanie sięga poza granice zenitu :( auuuuuuuuuuuuuuuuuu......................................
22258
#Horus nieaktywny
31 lipca 2022r. o 15:58
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Horusy, Lucjany , Jurki Peerele i inni wy jedna rodzina ?

wszyscy bogowie świata brońcie mnie przed tym ...;D
~~Wiara to sila niezalogowany
31 lipca 2022r. o 16:05
Wiara czyni cuda.
~~Do Trojlusia niezalogowany
31 lipca 2022r. o 16:30
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Horusy, Lucjany , Jurki Peerele i inni wy jedna rodzina ?

wszyscy bogowie świata brońcie mnie przed tym ...;D

Religijny czy co. Ten woli być otoczony samymi wrogami tak jak prezes.
~~Jedna rodzina niezalogowany
31 lipca 2022r. o 20:51
Jeśli jedna rodzina to tylko Rodzina Radia Maryja.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.