~~Papa Smerf napisał(a): W Krzyżowej zrobili punkt kryzysowy i pan Hałka szykuje Kanapki Strażakom. Brawa dla pana Hałki i Stowarzyszenia NASZA KRZYŻOWA
Zastosowana autokorekta
~~Pytajnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Zagraniczni właściciele też powinni być ścigani to jest przestępstwo transgraniczne specjalnie trują Polaków to jest broń chemiczna
Prodigo nie jest w 100% polska firma?
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Papa Smerf napisał(a): W Krzyżowej zrobili punkt kryzysowy i pan Hałka szykuje Kanapki Strażakom. Brawa dla pana Hałki i Stowarzyszenia NASZA KRZYŻOWA
Wstyd Stowarzyszenie. Kampanię robicie na tragedii. Żenada.
~~Anonim napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kobaltowy Zaślaz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Kontrola pożarnicza w tych firmach to kwestia ile dać w łapę strażakowi super ! Administracja publiczna spoko żyją z naszych podatków i bez naszych podków dadzą radę Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Kontrola pożarnicza w tych firmach to kwestia ile dać w łapę strażakowi super ! Administracja publiczna spoko żyją z naszych podatków i bez naszych podków dadzą radę my za to cóż nie ważne
Jesteś idiotą.
Jestem kimś kto wie ! Co robicie wypier ze wsi
Jesteś kimś kto sieje ferment, bo nie byłaś a się wypowiadasz. Akcja gaśnicza trwa, przyczyny pożaru będą na pewno sprawdzane a kontrol tego czy wszystkie zabezpieczenia zadziałały będą sprawdzane odgórnie... więc proszę nie siat fermentu i nie farmazonić bo to szkodzi.
Zobaczymy jak się za wasze dupy zabiorę, czy byłam czy nie
~~Anonim napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kobaltowy Zaślaz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Kontrola pożarnicza w tych firmach to kwestia ile dać w łapę strażakowi super ! Administracja publiczna spoko żyją z naszych podatków i bez naszych podków dadzą radę Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Kontrola pożarnicza w tych firmach to kwestia ile dać w łapę strażakowi super ! Administracja publiczna spoko żyją z naszych podatków i bez naszych podków dadzą radę my za to cóż nie ważne
Jesteś idiotą.
Jestem kimś kto wie ! Co robicie wypier ze wsi
Jesteś kimś kto sieje ferment, bo nie byłaś a się wypowiadasz. Akcja gaśnicza trwa, przyczyny pożaru będą na pewno sprawdzane a kontrol tego czy wszystkie zabezpieczenia zadziałały będą sprawdzane odgórnie... więc proszę nie siat fermentu i nie farmazonić bo to szkodzi.
Jakie zabezpieczenia ? Śmieci po całej okolicy fruwały azbest sprzątany przez starych pracowników bo ich nie szkoda dodatkowy zarobek dla pracowników i ty mi tu o zabezpieczeniach ile jest teraz dymu tego nie powinno być w okolicy tak firmy nie powinno tam być dlaczego wydano pozwolenie ? Wzięli w łapę ludzi potruja ale se Ukraińców nawiozą i będzie git