~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Strażak napisał(a): Miałem przyjemność dziś poznać pana Ryszarda podczas zmagań przy pożarze w Osłej pan uraczył nas pyszna kawą i opowiedział trochę o sobie , o tym co robi I co chce zrobić dla gminy. Gratuluję wygrania wyborów i dziękuję za kawę. Strażak z Osiecznicy
Tak ... Dobrze że se kampanię zrobił i kawy polał szkoda tylko że wykorzystał moment kiedy on i jemu podobni skasowali na ludzkim życiu. Długo nie pożyjemy teraz więc używaj kawy i Rysiu kradnij ile wlezie na tamtym świecie nic nikomu się nie przyda
~~Oliwkowozielony Modrzew napisał(a): Hura od teraz Gromdce będzie można zrobić paradę wolności ! Rysiek obiecałeś nam to ! Oby nie było jak zawsze, super wygrał człowiek tolerancyjny, mam nadzieje ze jak mówiłeś na spotkaniach nie bedziesz przeciwny w swojej gminie parom jednopłciowym ! Super!
~~Biedrona39 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Strażak napisał(a): Miałem przyjemność dziś poznać pana Ryszarda podczas zmagań przy pożarze w Osłej pan uraczył nas pyszna kawą i opowiedział trochę o sobie , o tym co robi I co chce zrobić dla gminy. Gratuluję wygrania wyborów i dziękuję za kawę. Strażak z Osiecznicy
Tak ... Dobrze że se kampanię zrobił i kawy polał szkoda tylko że wykorzystał moment kiedy on i jemu podobni skasowali na ludzkim życiu. Długo nie pożyjemy teraz więc używaj kawy i Rysiu kradnij ile wlezie na tamtym świecie nic nikomu się nie przyda
Walka była równa Halka kanapki też robił w Krzyżowej . Przypadek nie sądzę …………..
Mówię tyle są warci selfie i poczęstunek na Armagedonie żadnej odpowiedzialności tylko egoizm ja tam mam gdzieś który by wygrał mówię że są nic nie warci a my musimy siła walczyć o życie wszystkim co mamy pogonić te firmy
~~Strażak napisał(a): Miałem przyjemność dziś poznać pana Ryszarda podczas zmagań przy pożarze w Osłej pan uraczył nas pyszna kawą i opowiedział trochę o sobie , o tym co robi I co chce zrobić dla gminy. Gratuluję wygrania wyborów i dziękuję za kawę. Strażak z Osiecznicy