~~Bordowa Serduszka napisał(a): Szukam pracy. Znam posła. Mogę coś załatwić. Dotacje, drogi, dopłaty, legalne usynięcie ciąży i rozwód kościelny. Patryk. Tel. 575 547 881.
~~Zgniłozielony Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bordowa Serduszka napisał(a): Szukam pracy. Znam posła. Mogę coś załatwić. Dotacje, drogi, dopłaty, legalne usynięcie ciąży i rozwód kościelny. Patryk. Tel. 575 547 881.
A wiesz, że podanie numeru do p. Patryka wraz z jego imieniem i takim tekstem może stanowić zgłoszenie do prokuratury? Może cię osobiście poznamy...
~~Zgniłozielony Kocanki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bordowa Serduszka napisał(a): Szukam pracy. Znam posła. Mogę coś załatwić. Dotacje, drogi, dopłaty, legalne usynięcie ciąży i rozwód kościelny. Patryk. Tel. 575 547 881.
A wiesz, że podanie numeru do p. Patryka wraz z jego imieniem i takim tekstem może stanowić zgłoszenie do prokuratury? Może cię osobiście poznamy...
~~Szarawozielony Sit napisał(a): To dyrektor szkoły może spać spokojnie,najlepszy przyjaciel wójtem został .
Wcale nie są przyjaciółmi. Wręcz przeciwnie. Kawka pamięta jak był traktowany wraz z poprzednim dyrektorem przez obecnego zarządcę szkoły.
~~Siwa Dąbrówka napisał(a): I co?
Znajomość posła nie pomogła.
Chwalenie się że wszystko może załatwić nie pomogło.
Dlaczego? Bo naród ma już dość Pisu.
Brawo Gromadka.
Za takie wypowiedzi zgłosimy cie do prokuratora. Za PZPRu byś pałowany był.