~~Donek napisał(a): Te oszołomy oferują milion zł za wskazanie tego co zatruł Odrę ,pytanie od czego są służby które za takie sprawy odpowiadają ,dobrze wiedzą kto tą rzekę zatruł tylko chcą to zamieść pod dywan ,oczywiście ciągle powtarzając że Na Wiśle też była awaria Czajki którą zarządza Prezydent Warszawy,tylko ja mam pytanie czy wtedy zdechła chociaż jedna rybka ? bo jakoś nie było widać żeby śnięte ryby płynęły Wisłą.
~~Niebieskofioletowy Omieg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Donek napisał(a): Te oszołomy oferują milion zł za wskazanie tego co zatruł Odrę ,pytanie od czego są służby które za takie sprawy odpowiadają ,dobrze wiedzą kto tą rzekę zatruł tylko chcą to zamieść pod dywan ,oczywiście ciągle powtarzając że Na Wiśle też była awaria Czajki którą zarządza Prezydent Warszawy,tylko ja mam pytanie czy wtedy zdechła chociaż jedna rybka ? bo jakoś nie było widać żeby śnięte ryby płynęły Wisłą.
Było sporo zdechłych ryb w Wiśle.
~~Leśne Ruchadło napisał(a): Obstawiam, że to Tusk z Trzaskowskim zrobili 'zamach' - zatruta kiełbasa i trująca brzoza.