Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Ukradli gliniadę" - sukces sobotniej parady Bogdana Nowaka i jego przyjaciół
~~Tony Halik niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 11:18
Gdybym to ja byl prezydentem miasta ,to z ostrożnosci procesowej , zablokowałbym wypłatę środków publicznych za zorganizowanie Glina Show. Przekazałbym je do depozytu sądowego i poczekał na rozstrzygnięcie niewątpliwego sporu prawnego pomiędzy zainteresowanymi panami. Nie chciałbym przejść do historii jako ewentualny przypozwany lub przesłuchiwany w sprawie np o paserstwo .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolz niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 12:16
Parada Ceramiczna bez firm ceramicznych.
Zamiast tego atrapa - parada pana prezydenta i jego świty.
Świeto Ceramiki bez Gliniady, wizytówki Bolesławca
Zamiast tego podróbka, naruszająca prawa autorskie.
Bolesławiec bez parkingu z prawdziwego zdarzenia.
Zamiast tego parkometry we wszyskich ciasnych uliczkach.
~~Płowobrązowy Krokus niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 12:20
~~Guślarz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płowobrązowy Krokus napisał(a): Czy dla promocji również siebie i swojego lokum musiał jeszcze brać kasę od miasta? Przecież też nieźle zarabia na święcie, hotel, restauracja. To tak gniewać się za te parędziesiąt tysięcy, no bez jaj. To już nic nie można zrobić dla radości mieszkańców i turystów za darmochę, tylko komercja.?

Krokus ,a może ty zrób coś dla radości mieszkańców i turystów za darmochę.Rusz dupę .

Może ty rusz dupe, dorobkiewiczu, a nie zebrać, komercja zżarła ci umysł
~~Dzieci niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 13:24
Szkoda mi dzieci - które , zamiast miec frajdę z zabawy - zostały poczęstowanie - fatalnym słownictwem ,dramatycznymi scenami i miernym aktorstwem
~~Oo niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 14:07
~~ja napisał(a): przecież ta impreza tamtego portalu też za miejską kasę, nawet u siebie na profilu dziękują bokowi i pracownikom
I to o wiele większą, bo tamci pracownicy przez cały rok biorą pensje i to wcale nie takie małe. Ta niby gliniada po nowemu jest żałosna.
~~Czarniawa Dąbrówka niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 14:08
I promuje erotykę w postaci roznegliżowanej baby
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 14:09
~~Płomienna Frezja napisał(a): Pomysłodawca ,,Gliniady,, jeżeli ma dowody na to, że został okradziony z własności intelektualnej niech zgłosi to do prokuratury a następnie udowadnia przed sądem prawa do niej. Moim zdaniem w przeciwnym wypadku Prezydent Miasta powinien zaskarżyć twórcę banera o tej treści o zniesławienie bynajmniej nie prezydenta lecz całego miasta czyli Nas.

"zniesławienie bynajmniej nie prezydenta lecz całego miasta czyli Nas."
Nas, to kogo?
Wiekszosc wpisow na tym forum i poparcia w miescie, jest przeciwna temu co wyrabiaja PLAGIACI!!!
To sa Hocki Klocki!
Proponuje KOPIARZOM przeprosic Nowaka i zamknac temat. Nie psojcie sobie i tak juz zniszczonej reputacji.
~~Pinochet niezalogowany
21 sierpnia 2022r. o 14:44
~~Ken napisał(a): Coś mało komentarzy na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info.pl, rozumiem, że resztymoderacja nie dopuściła.
Po Ja wysłałem co najmniej kilka, a tu:
"Twój komentarz zostanie opublikowany dopiero po akceptacji przez moderatora"
i już po sprawie, on się nie pojawia na forum.
Czy takamoderacja jest legalna ???
Ale może tu o tzw GLINA SHOW !
Całe to widowisko to wstyd dla Miasta, chyba każdy widzący, przecież większość nie jest Ślepcami, nie ma najmniejszej wątpliwości, że brak w niej Duszy Artysty, że ta impreza nigdy nie będzie okazała tak jak kopia nigdy nie dorówna oryginałowi.
Co by nie zostało zrobione, co prawnie podstępnie usankcjonowane, to zawsze należy pamiętać, że prędzej czy później, ale zawsze PRAWDA ZWYCIĘŻY !!!
Rozumiem zabawę z gliną, malowanie Dzieci itd.... ale przypisanie sobie znaku firmowego,
który bez cienia wątpliwości stworzył Bogdan Nowak, to już nie lekka przesada, ale coś obrzydliwego.
Jeśli Władze Miasta o tym wiedziały, a znają niewątpliwie prawdę, ta Ja, moja Rodzina i Pracownicy, nigdy już nie użyją sformułowania, że to NASZA WŁADZA!!!!
Zawsze wszem i wobec będziemy mówić o prawdzie i o sytuacji jaka w Naszym Mieście ma miejsce. Tu nigdy żaden Przedsiębiorca nie powinien czuć się pewnie....
Zastosowana autokorekta

Jeśli chodzi o cenzurę,to zauważyłem,że bolec powoli dorównuje istotnym.Smutne
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy