Coś mało komentarzy na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info.pl, rozumiem, że resztymoderacja nie dopuściła.
Po Ja wysłałem co najmniej kilka, a tu:
"Twój komentarz zostanie opublikowany dopiero po akceptacji przez moderatora"
i już po sprawie, on się nie pojawia na forum.
Czy takamoderacja jest legalna ???
Ale może tu o tzw GLINA SHOW !
Całe to widowisko to wstyd dla Miasta, chyba każdy widzący, przecież większość nie jest Ślepcami, nie ma najmniejszej wątpliwości, że brak w niej Duszy Artysty, że ta impreza nigdy nie będzie okazała tak jak kopia nigdy nie dorówna oryginałowi.
Co by nie zostało zrobione, co prawnie podstępnie usankcjonowane, to zawsze należy pamiętać, że prędzej czy później, ale zawsze PRAWDA ZWYCIĘŻY !!!
Rozumiem zabawę z gliną, malowanie Dzieci itd.... ale przypisanie sobie znaku firmowego,
który bez cienia wątpliwości stworzył Bogdan Nowak, to już nie lekka przesada, ale coś obrzydliwego.
Jeśli Władze Miasta o tym wiedziały, a znają niewątpliwie prawdę, ta Ja, moja Rodzina i Pracownicy, nigdy już nie użyją sformułowania, że to NASZA WŁADZA!!!!
Zawsze wszem i wobec będziemy mówić o prawdzie i o sytuacji jaka w Naszym Mieście ma miejsce. Tu nigdy żaden Przedsiębiorca nie powinien czuć się pewnie....
Zastosowana autokorekta