~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ciekawa teoria. Ale jest wiele innych, lepiej uargumentowanych, które wyjaśniają zło, które wokół nas się wylewa z coraz większą siłą. Choćby globalizm, depopulacja, powszechna inwigilacja...
~~ania napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miedzianoczerwona Konwalia napisał(a): Kosciol katolicki to jedno wielko g... banda zboczeńców i złodziei!!
Co ty mały człowieczku piszesz ,obrażasz mnie jako katoliczkę ,jestem oburzona tymi wypowiedziami ,nie wszyscy są żli ,za swoje słowa powinieneś różaniec pięć razy dziennie odmawiać ,polecam robię to od siedmiu lat ,i teraz czuje się wolna i wyzwolona z pokus
ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~ania napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miedzianoczerwona Konwalia napisał(a): Kosciol katolicki to jedno wielko g... banda zboczeńców i złodziei!!
Co ty mały człowieczku piszesz ,obrażasz mnie jako katoliczkę ,jestem oburzona tymi wypowiedziami ,nie wszyscy są żli ,za swoje słowa powinieneś różaniec pięć razy dziennie odmawiać ,polecam robię to od siedmiu lat ,i teraz czuje się wolna i wyzwolona z pokus
Cielesnych też ? :)
Bywa że i cielesnych. Ale to już zależy od siły wiary.
Horus napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Ciekawa teoria. Ale jest wiele innych, lepiej uargumentowanych, które wyjaśniają zło, które wokół nas się wylewa z coraz większą siłą. Choćby globalizm, depopulacja, powszechna inwigilacja...
i np. sugerowanie że ktoś ma ''upodobania ''co do dzieci...
i oczywiście nie chodzi o braciszkach w sukienkach ...;D
prawda?