~~Złotobrązowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitna Magnolia napisał(a): Nieźle, przegrywy darły mordę pod oknami zgarszali mi dzieci wulgaryzmami na ulicach wykrzykując swoje absurdalne hasła, a teraz jeszcze nam podatnikom przyjdzie zapłacić za głupotę zmanipulowanych nieudaczników obwiniajacych władze za swoją nieudolność życiową
Mogła byś -zdradziecka mordo- zacytować te wykrzykiwane absurdalne hasła , jak tam inflacja idolu oszczanego ?
~~Szarawobiała Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotobrązowa Fuksja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Błękitna Magnolia napisał(a): Nieźle, przegrywy darły mordę pod oknami zgarszali mi dzieci wulgaryzmami na ulicach
.
ty się ciesz że lokalni ''narodowcy'' ci nie przemaszerowali pod oknami bo nie takich słów by musiały słuchać twoje dzieci...;D
~~Biały Oczar napisał(a): Ot, bycie wulgarną na ulicy w towarzystwie dzieci i w socjalmediach uchodzi za cnotę. Gratuluję Panie Prezydencie takich ludzi u boku. Co na to Pana ludzie? Podoba im się to? To teraz chamstwo i hołota będą promowane? Wszystko żeby zdobyć poparcie pewnej grupki ludzi?
~~Bolecnauta napisał(a): Z tego wynika, że skarb państwa, razem z policją i prokuraturą finansował te protesty
~~ola napisał(a): Z jakiej paki mam placic za te burdy? Skoro to byl kupczyjk kobiet to co robili tam mezczyzni? Zastosowana autokorekta