Miałem okazję widzieć i to może nawet po 24.08.2022 . Dziewczynę widziałem najpierw w okolicach wiaduktu , dawnego skate park , restauracji pod wiaduktem .( Godziny popołudniowe) Następnego dnia w godzinach dość mocno porannych (ludzie jechali do pracy na strefie). Dziewczyny nie dalo się nie zauważyc , , śpiewając sobie pod nosem tanczyla , i kręciła się po jezdni , utrudniając ruch kierowca . Nie wiem czy to normalne zachowanie dziewczyny ale jak dla mnie było po niej strasznie widać że coś niedobrego dzieje się w jej głowie
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.