~~Eryk napisał(a): Jezu co wy tu za bzdury wyssane z kij wie czego ludzia dajecie. Sam się zgłosiłem na komendę odrazu po tym jak zobaczyłem artykuł. Nie wiedziałem ze temu złodziejowi bo tak koleś szperał po kurtkach i je okradal w czarnym kocie złamałem szczenke. Zgłaszaliśmy incydent kradziejstwa właścicielowi tego z krec anego baru a on sobie nic z tego nie zrobił. Jak zaczął okradać moich znajomych to podszedłem pogadać. A jak mi wyleciał z garda i „to chodź” to dostał szczala odruchowo bo myślałem ze mnie uderzy. Po tym udzieliłem mu pierwszej pomocy żeby się łeb nie udusił/udławił. Nikt mnie nie zatrzymywał i od tego kwietnia wczoraj dowiedziałem się ze wgl coś się stało. Wiec weźcie się ogarnijcie barany i nie przekazujcie bzdur dalej. Farmazony. Nie pozdrawiam. A 5 lat to wy za te bzdury powinniście dostaćZastosowana autokorekta
~~Ognistorudy Wiciokrzew napisał(a): Sam się zgłosiłem na komendę odrazu po tym jak
~~Ognistorudy Wiciokrzew napisał(a): Jak widział że kradnie to mógł dzwonić na policję A nie na padać i łamać mu szczękę to zwykły bandyci napad ukarać adekwatnie za pobicie.
~~Grynszpanowa Hortensja napisał(a):. Dokładnie wiec dowidzenia stad i włącz myślenie. To co te cepy tu napisały to jest bajka. Niech cwaniaki puszcza całe nagranie i odrazu sie zmienia punkt widzenia. Media pokazują co chcą żeby człowiek zobaczył. Pomyśleć czasem trzeba. Zastanowić sie ze gościu chyba miał powód ze typa uderzył. A nie ze bandyta bandyta bo bić przyszedł. Stereotypy. Żałosne. Dwudziesty pierwszy wiek jest.Ktoś napisał: ~~Eryk napisał(a): Jezu co wy tu za bzdury wyssane z kij wie czego ludzia dajecie. Sam się zgłosiłem na komendę odrazu po tym jak zobaczyłem artykuł. Nie wiedziałem ze temu złodziejowi bo tak koleś szperał po kurtkach i je okradal w czarnym kocie złamałem szczenke. Zgłaszaliśmy incydent kradziejstwa właścicielowi tego z krec anego baru a on sobie nic z tego nie zrobił. Jak zaczął okradać moich znajomych to podszedłem pogadać. A jak mi wyleciał z garda i „to chodź” to dostał szczala odruchowo bo myślałem ze mnie uderzy. Po tym udzieliłem mu pierwszej pomocy żeby się łeb nie udusił/udławił. Nikt mnie nie zatrzymywał i od tego kwietnia wczoraj dowiedziałem się ze wgl coś się stało. Wiec weźcie się ogarnijcie barany i nie przekazujcie bzdur dalej. Farmazony. Nie pozdrawiam. A 5 lat to wy za te bzdury powinniście dostaćZastosowana autokorekta
Po pierwsze to ty sam jesteś baran. Po drugie powinieneś pierdzieć w pasiak za takie uszkodzenie ciała. Ale co od takiego kogoś wymagać, już po przeczytaniu tych wypocin wiadomo co to za persona.
~~Żółtorudy Zaślaz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Admirał Gwiezdnej Floty napisał(a): I dobrze że złamał i niech się cieszy że tylko szczękę bo ręce też mógł mieć złamane. Jako jedyny zainterweniował a reszta stała i "nic nie widziała " by wam kurtki okradł dopiero byście płakali i szukali sprawiedliwości. Sprawiedliwość była zrobiona trochę w innym stylu ale była. A wy Gapowicze zamiast stać i Gapić się to byście sami zareagowali i zrobili coś aby waszych nie okradali. Jak dla mnie mocne 10 punktów za strzał a 0 dla tych co są wielce oburzeni....
Jeśli uważasz ,że dobrze zrobił to gratuluję ,sąd sądem a sprawiedliwość po naszej stronie ,Od Czarnego Kota do Komendy w tym czasie było 50 metrów .