~~pedro napisał(a): królowa z bolesławca umarta hihiWybacz jej, już Ci krzywdy nie zrobi. Ja też wybaczam.
~~xx napisał(a): Wielka strata i żal - WIELKA OSOBOWOŚĆ
~~Butelkowe Parzydło napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowy Bodziszek napisał(a): A na stronie ZSOiZ ani słowa o byłej nauczycielce. Ś.p. Pani Danuta Maślicka, uczyła w tej szkole języka polskiego.
a nie przyszło ci do mózgownicy że taką stronę szkolną może aktualizować jakiś nauczyciel który ma teraz lekcje?, świat się nie zawali
~~Przekrwiony Rojnik napisał(a): Szanowałem i szanuję postać Pani Danuty za wyjątkiem jej występów na wulgarnych spędach tzw. Strajku Kobiet gdzie nie przeszkadzały jej skandowane na ulicy przekleństwa w obecności dzieci. To nie było w jej stylu. R.I.P
~~Liliowoczerwony Liliowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Przekrwiony Rojnik napisał(a): Szanowałem i szanuję postać Pani Danuty za wyjątkiem jej występów na wulgarnych spędach tzw. Strajku Kobiet gdzie nie przeszkadzały jej skandowane na ulicy przekleństwa w obecności dzieci. To nie było w jej stylu. R.I.P