Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci prowadzą poszukiwania nastolatki z Bolesławca
~~Czerwonobrązowa Kobea niezalogowany
10 września 2022r. o 14:48
~~Nadżółkły Fasolnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrązowa Kobea napisał(a): Rodzina, pewnie patchworkowa, to i dziecko po "przejściach"...

Każdy sądzi wg siebie - nie każdy jak ty jest patologią 'pokoleniową'

Uderz w stół to... itd.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnobrązowa Imperata niezalogowany
10 września 2022r. o 15:47
~~Kanarkowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czarnobrązowa Imperata napisał(a): Widać po niej że to niezłe ziółko

Wklej zdjęcie twojej mamusi , porównamy.

Nie mogę jestem z bidula
~~Niebieski Mamutowiec niezalogowany
10 września 2022r. o 16:57
Dziewczyna ma profil na facebooku i 19 godzin temu zamieściła tam nowy post ze zdjęciem. Istnieje coś takiego jak nr IP. Policja nie umie namierzyć?
~~Płomiennoruda Malina niezalogowany
10 września 2022r. o 20:07
~~Czarnobrązowa Imperata napisał(a): Widać po niej że to niezłe ziółko

Dokładnie
~~Chabrowa Czereśnia niezalogowany
11 września 2022r. o 1:14
To 14 latka może mieć tatuaż?
~~Ametystowa Morwa niezalogowany
11 września 2022r. o 6:12
Ktoś napisał, że na fb wstawiła nowe zdjęcie. Weszłam, sprawdziłam i zachęcam tych, którzy współczują. Tak wulgarnego profilu (kilka ma założonych) na fb jeszcze nie widziałam. Nie ma kogo żałować.
~~Siwa Scewola niezalogowany
11 września 2022r. o 8:28
Na fb jest kilka profili, na jednym nowe zdjęcie i policja nie umie jej znaleźć, niezłe jaja. A co wulgarności profili : świadczą, że dziewczyna ma problemy i powinna dostać się pod opiekę fachowców. To co wypisuje przechodzi ludzkie pojęcie.
~~MSA niezalogowany
11 września 2022r. o 8:38
Niestety rodzice nie maja nic do gadania.Tym roszczeniowym dzieciakom nic nie wolno powiedzieć.Oni wiedzą lepiej.Każda ingerencja w życie nastolatka może sie skończyć na policji albo w MOPSIE.Do osiemnastego roku życia niech sobie robią co chcą, niema wyjścia.Mnie państwo Polskie nauczyło nie wtrącać sie do życia nastolatków.W każdej chwili możesz być alkoholikiem albo tyranem rodzinnym bo powiedziałeś nastolatkowi żeby posprzątał w pokoju albo coś pomógł w gospodarstwie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.