Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Policjanci prowadzą poszukiwania nastolatki z Bolesławca
~~Brunatnożółty Len niezalogowany
11 września 2022r. o 8:44
Kwestia wychowania. Moje dzieci nie uciekają i nie mam z nimi problemu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Siwawa Wierzba niezalogowany
11 września 2022r. o 8:49
~~Brunatnożółty Len napisał(a): Kwestia wychowania. Moje dzieci nie uciekają i nie mam z nimi problemu.

Poczekaj pogadamy za kilka lat.Ja też tak myślałem.
~~Ciemnopomarańczowa Margerytka niezalogowany
11 września 2022r. o 9:15

Mają 17 lat, na co mam czekac? Dzieci trzeba pilnować i się nimi zajmować a jak się pojawiają problemy to od tego są psychologowie, psychiatrzy i inni specjaliści.
~~Rudobrunatnyrudawy Powój niezalogowany
11 września 2022r. o 9:15
Co zasiejesz do 2 lat, to wyjdzie w wieku 12, a co zrobisz w wieku 12 wyjdzie w 22 roku zycia. Szkoda młodej dziewczyny..szkielet posypał się juz dawno..
~~Mlecznoróżowy Niecierpek niezalogowany
11 września 2022r. o 9:45
Skończą się narkotyki i alkohol to sama wróci...
~~bazyliszek niezalogowany
11 września 2022r. o 10:13
tatuaż u 14 latki tragedia , tatuaż zawsze mi się kojarzył z patologią umysłową.
~~Groszek niezalogowany
11 września 2022r. o 10:28
policja nie potrafi sprawdzić fejsbuka. państwo z kartonu. Dziewczynie nic nie jest, jest na gigancie co widać po zdjęciach, które wrzuca na fejsa. wstyd, ze psy nie potrafia tego sprawdzic, bo to minuta szukania na fejsie
~~Jasnoróżowa Męczennica niezalogowany
11 września 2022r. o 10:39
Podobno za chwilę będzie miała 16 lat, a nie 14. Jeżeli sama wrzuca na fb zdjęcia, to widać, że dobrze się czuje tam gdzie jest.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.