Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak miasto wycenia lokalne media?
~~Xxx niezalogowany
20 września 2022r. o 13:06
Co jest ból ? Myślę że każdy kupuje reklamę tam gdzie uważa to za stosowne? Niesmak pozostaje
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sina Cynia niezalogowany
20 września 2022r. o 13:18
~~Xxx napisał(a): Co jest ból ? Myślę że każdy kupuje reklamę tam gdzie uważa to za stosowne? Niesmak pozostaje

Nie do końca. Tu jest mowa o publicznych pieniądzach. Nie bez powodu konkurencja bolca nie porusza krytycznych dla władzy tematów. Wszystko jasne.
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
20 września 2022r. o 13:24
Konkurencja bolca to TOTALNE DZIADOSTWO . Tam nie można napisać nic przeciwko PEŁO . Gorzej niż tvp info i tvn .
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla niezalogowany
20 września 2022r. o 13:25
Czy panom Kasprzykowi i Sakowskiemu przeszła ochota na sprzedaż udziałów miasta w telewizji od kiedy są w układzie politycznym Romana? No patrz pan :)
~~ niezalogowany
20 września 2022r. o 13:34
No nieźle
~~Brunatnożółta Miechunka niezalogowany
20 września 2022r. o 14:08
~~Sina Cynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Xxx napisał(a): Co jest ból ? Myślę że każdy kupuje reklamę tam gdzie uważa to za stosowne? Niesmak pozostaje

Nie do końca. Tu jest mowa o publicznych pieniądzach. Nie bez powodu konkurencja bolca nie porusza krytycznych dla władzy tematów. Wszystko jasne.

Czy dobrze rozumiem, że bolec porusza krytyczne tematy ale nie przeszkadza mu jednocześnie brać kasy...bez-krytycznie?
~~PISPO niezalogowany
20 września 2022r. o 14:16
~~Xxx napisał(a): Co jest ból ? Myślę że każdy kupuje reklamę tam gdzie uważa to za stosowne? Niesmak pozostaje

Z takim podejściem jak Twoje PIS wydaje kasę na swoich, PO wydawało kasę na swoich itd.
~~Stokrotka olejnik tvn niezalogowany
20 września 2022r. o 14:41
No tylko czekaj jak opozycja wygra wybory . To do TVP wrócą Lis z Lisową , Kraśko, Orlosie i całe te towarzystwo od lizania dupy TUSKOWI .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.