Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Oficjalne otwarcie baltic Pipe!!!

670
ramaj
27 września 2022r. o 16:29
M21W2 napisał(a):
.......... w TVN - telewizji antypolskiej nie podają .....................

Po co oglądasz ,jak przekaz TVN ciebie przerasta,dla ciebie jest TV Trwam , Kurwizja i ew.jako uzupełnienie wiedzy Wikipedia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mondry niezalogowany
27 września 2022r. o 16:29
- "W 2023 roku PGNiG będzie mogło sprowadzić z Norwegii do Polski przez Baltic Pipe co najmniej 6,5 mld m sześc. gazu ziemnego. To oznacza, że spółka wypełni co najmniej 80 proc. zarezerwowanej przepustowości nowego gazociągu.
W kolejnym 2024 roku wolumen dostaw wzrośnie o ponad 1 mld m sześc., a stopień wykorzystania zarezerwowanej przez PGNiG mocy przesyłowej Baltic Pipe przekroczy 90 procent."
A "eksperci" - spece budowlani swoje ;)
https://energia.rp.pl/gaz/art37125871-pgnig-ujawnia-kontrakty-na-gaz-z-norwegii-przez-baltic-pipe-wkrotce-inauguracja
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
27 września 2022r. o 16:41
Rurociąg za 50 lat zardzewieje i ch...j będzie z gazu.Zostanie wyngiel i gaz łupkowy.
22258
#Horus nieaktywny
27 września 2022r. o 17:33
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Norwegia ma już podpisane długoterminowe dostawy z Niemcami i Francją i są to potężne ilości . Zadbali o to na tyle wcześnie że teraz przepustowość jest już bardzo ograniczona . O tym pinokio milczy a sasin wręcz łże o tym ile to Polska ma dostać. według sasina ma być to w okolicach ośmiu miliardów sześciennych a fachowcy mówią o pięciuset milionach maksymalnie ...

jest o tym w sieci ale ja wolę poczytać fantazje forumowych ''specjalistów'' ;D

Fachowiec Janusz T . z DM . informacja " w pełni wiarygodna " , jak Horus pisze to znaczy że pisze .
Dopisane 27.09.2022r. o godz. 15:58:Tego Horus w TVN - telewizji antypolskiej nie podają .

"W 2023 roku PGNiG będzie mogło sprowadzić z Norwegii do Polski przez Baltic Pipe co najmniej 6,5 mld m sześc. gazu ziemnego. To oznacza, że spółka wypełni co najmniej 80 proc. zarezerwowanej przepustowości nowego gazociągu. Spółka oficjalnie sumuje wszystkie zawarte kontrakty w Norwegii."

no i po co mnie zaczepiasz łajzo? by później jęczeć jaki to jestem zły ?
teraz sam robisz jakieś ''wycieczki osobiste'' ale kiedy ktoś o tobie pisze ''wsiórski kmiocie ''to zaraz podnosisz lament...
ale z drugiej strony jestem zadowolony bo kancelaria i to przyjmie a zrzut zrobiony ...;D ;D ;D
~~Hortensja pnąca niezalogowany
27 września 2022r. o 17:41
Oj nie spodoba się ten komentarz Juruniowi
14240
M21W2
27 września 2022r. o 18:02
ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
.......... w TVN - telewizji antypolskiej nie podają .....................

Po co oglądasz ,jak przekaz TVN ciebie przerasta,dla ciebie jest TV Trwam , Kurwizja i ew.jako uzupełnienie wiedzy Wikipedia

Dałeś głos , to dobrze . ulżyło wam towarzyszu , skręt kiszek nie grozi .

Dopisane 27.09.2022r. o godz. 17:58:

Horus napisał(a): M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Norwegia ma już podpisane długoterminowe dostawy z Niemcami i Francją i są to potężne ilości . Zadbali o to na tyle wcześnie że teraz przepustowość jest już bardzo ograniczona . O tym pinokio milczy a sasin wręcz łże o tym ile to Polska ma dostać. według sasina ma być to w okolicach ośmiu miliardów sześciennych a fachowcy mówią o pięciuset milionach maksymalnie ...

jest o tym w sieci ale ja wolę poczytać fantazje forumowych ''specjalistów'' ;D

Fachowiec Janusz T . z DM . informacja " w pełni wiarygodna " , jak Horus pisze to znaczy że pisze .
Dopisane 27.09.2022r. o godz. 15:58:Tego Horus w TVN - telewizji antypolskiej nie podają .

"W 2023 roku PGNiG będzie mogło sprowadzić z Norwegii do Polski przez Baltic Pipe co najmniej 6,5 mld m sześc. gazu ziemnego. To oznacza, że spółka wypełni co najmniej 80 proc. zarezerwowanej przepustowości nowego gazociągu. Spółka oficjalnie sumuje wszystkie zawarte kontrakty w Norwegii."

no i po co mnie zaczepiasz łajzo? by później jęczeć jaki to jestem zły ?
teraz sam robisz jakieś ''wycieczki osobiste'' ale kiedy ktoś o tobie pisze ''wsiórski kmiocie ''to zaraz podnosisz lament...
ale z drugiej strony jestem zadowolony bo kancelaria i to przyjmie a zrzut zrobiony ...;D ;D ;D

Januszku , dziecko drogie , najlepsza tyldo , cóż to jest co napisałeś , lament i szczekanie .

Robisz sam s siebie id, jo , tę , ktoś ci dobrze dokłada , nie rozszyfrowałeś swoich danych , Januszku Tyldo , pseudonim -Rtęć .

Dopisane 27.09.2022r. o godz. 18:02:

Januszu , oszczędź mnie , twój widok w sądzie będzie dla mnie zabójczy .
22258
#Horus nieaktywny
27 września 2022r. o 18:12
ty prostacki typie o kaprawych ślepiach...
sam zaczepiasz ,szukasz zadymy i teraz do mnie piszesz że ''dałem głos''?
a ty co zrobiłeś wcześniej? ...
''dziecko drogie '' to możesz kierować do wnusia ...tego w tej idioty.cz.nej koszulce...;D
teraz po raz wtóry robisz z siebie pajaca bo tego też się nie wyłgasz ...no chyba że napiszesz tak jak twoi piSSdzielce o włamaniu na konto...
a jaki to ty masz pseudonim?...''pestycyd'':D

w sądzie?...zapraszam ...;D
adres kancelarii zapewne znasz...;D
a tu dla przypomnienia ignorancie...

Dopisane 1............................2020r. o godz. 20:43:
M21W2 napisał(a):

Ziejący nienawiścią do wszystkich o innych poglądach oszczerca .
Kiedyś pisał jako falco , zbanowany pisał anonimowo , teraz bolesławiecki celebryta powrócił jako Horus .
To już wiem... chciałbym wiedzieć więcej. Może inicjały chociaż? Może sam napisze czy wstydzi się swojego nazwiska?
Już został zdekonspirowany , jest to Janusz ...............

Janusz pisz pozew .
14240
M21W2
27 września 2022r. o 18:33
Horusku dziecino , przeczytaj dokładnie komu odpowiedziałem , " dałeś głos ".

Zapamiętaj jedno , nie mam kapownika jak ty , nie będę cytował twoich wpisów , musiałbym zejść do twojego poziomu , poziomu smarkacza .

Dopisane 27.09.2022r. o godz. 18:33:

w sądzie?...zapraszam ...;D
adres kancelarii zapewne znasz...;D
a tu dla przypomnienia ignorancie...

Horusku , dziecko drogie , napisałeś - " ale z drugiej strony jestem zadowolony bo kancelaria i to przyjmie a zrzut zrobiony ...;D ;D ;D

Sam nie wiesz co piszesz , ochłoniesz to sam sobie napiszesz , D;D;D;D;D;D; D; .

Dobranoc - popyskowaliśmy a gaz do Polski popłynie , pewnie zalejesz się łzami , kolejna obietnica PiS spełniona .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza