ramaj napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
.......... w TVN - telewizji antypolskiej nie podają .....................
Po co oglądasz ,jak przekaz TVN ciebie przerasta,dla ciebie jest TV Trwam , Kurwizja i ew.jako uzupełnienie wiedzy Wikipedia
Dałeś głos , to dobrze . ulżyło wam towarzyszu , skręt kiszek nie grozi .
Dopisane 27.09.2022r. o godz. 17:58:
Horus napisał(a): M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): Norwegia ma już podpisane długoterminowe dostawy z Niemcami i Francją i są to potężne ilości . Zadbali o to na tyle wcześnie że teraz przepustowość jest już bardzo ograniczona . O tym pinokio milczy a sasin wręcz łże o tym ile to Polska ma dostać. według sasina ma być to w okolicach ośmiu miliardów sześciennych a fachowcy mówią o pięciuset milionach maksymalnie ...
jest o tym w sieci ale ja wolę poczytać fantazje forumowych ''specjalistów'' ;D
Fachowiec Janusz T . z DM . informacja " w pełni wiarygodna " , jak Horus pisze to znaczy że pisze .
Dopisane 27.09.2022r. o godz. 15:58:Tego Horus w TVN - telewizji antypolskiej nie podają .
"W 2023 roku PGNiG będzie mogło sprowadzić z Norwegii do Polski przez Baltic Pipe co najmniej 6,5 mld m sześc. gazu ziemnego. To oznacza, że spółka wypełni co najmniej 80 proc. zarezerwowanej przepustowości nowego gazociągu. Spółka oficjalnie sumuje wszystkie zawarte kontrakty w Norwegii."
no i po co mnie zaczepiasz łajzo? by później jęczeć jaki to jestem zły ?
teraz sam robisz jakieś ''wycieczki osobiste'' ale kiedy ktoś o tobie pisze ''wsiórski kmiocie ''to zaraz podnosisz lament...
ale z drugiej strony jestem zadowolony bo kancelaria i to przyjmie a zrzut zrobiony ...;D ;D ;D
Januszku , dziecko drogie , najlepsza tyldo , cóż to jest co napisałeś , lament i szczekanie .
Robisz sam s siebie id, jo , tę , ktoś ci dobrze dokłada , nie rozszyfrowałeś swoich danych , Januszku Tyldo , pseudonim -Rtęć .
Dopisane 27.09.2022r. o godz. 18:02:
Januszu , oszczędź mnie , twój widok w sądzie będzie dla mnie zabójczy .