Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Oficjalne otwarcie baltic Pipe!!!

22258
#Horus nieaktywny
27 września 2022r. o 19:00
ależ ja czytałem starcze...
odpowiedziałeś ramajowi w swoim knajackim stylu ...tylko dlatego że nie po myśli była ci jego odpowiedź...
a do mnie nigdy tak nie pisałeś?
a co do tego jak to nazywasz ''kapownika'' to mam go na takich jak ty...
jest was trzech ...bo jeden że tak to nazwę- wypadł z ''obiegu'' ;D

ty o moim poziomie nie pisz bo to ja cierpię kiedy zmuszony jestem odpowiadając na twoje zaczepki tak go zaniżać...;D
masz coś do dodania prostaku?

Dopisane 27.09.2022r. o godz. 18:45:

M21W2 napisał(a):

Dobranoc - popyskowaliśmy a gaz do Polski popłynie , pewnie zalejesz się łzami , kolejna obietnica PiS spełniona .

nie ''popyskowaliśmy '' tylko ty pyskowałeś ...;D
przeczytaj jeszcze raz post ramaja i napisz gdzie ci wyzwał?
i ty śmiesz do innych pisać że ''dają glos'' ?...że ''szczekają jak kundle''?

''Sam nie wiesz co piszesz , ochłoniesz to sam sobie napiszesz , D;D;D;D;D;D; D; .''

a więc przemyśl ...chociaż spróbuj...;D

Dopisane 27.09.2022r. o godz. 19:00:

każdy kto ma w sobie odrobinę chociaż chęci sprawdzenia jak zarządy spółek państwowych łżą ma możliwość sprawdzenia ile to statków przypłynęło do Polski z tym węglem ...
wymaga to trochę cierpliwości ale jest możliwe ...
a teraz pytanie pierwsze - dlaczego Węglokoks sprzedaje węgiel po 2900 zł ? ...miał być przecież tańszy ..
drugie pytanie - dlaczego zarząd Węglokoksu łże że dwa statki czekają na redzie skoro mapka nic takiego nie pokazuje?
w kanale portowym jest w tej chwili jedynie Hinoki i Lady Laguna...
nie mają nic wspólnego z węglem ...;D

reda PUSTA...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Xyz niezalogowany
27 września 2022r. o 19:15
Horus daj se spokój z tymi po Kocham Bolec.Info eńcami z patologicznej rodziny .

Zastosowana autokorekta

~~Czarnawa Trzmielina niezalogowany
27 września 2022r. o 19:21
Hehhe jeszcze kropla nie poleciała, dudu deb il pokręcił zaworem a wyborcy juz jacy dumni. Ch... Tam że znowu chca dowalić przedsiębiorcom nowe podatki. Jaranie się tępym pisem jest ważniejsze. Hehhe tepaki
~~Turkusowa Hakonechloa niezalogowany
27 września 2022r. o 19:25
~~Czarnawa Trzmielina napisał(a): Hehhe jeszcze kropla nie poleciała, dudu deb il pokręcił zaworem a wyborcy juz jacy dumni. Ch... Tam że znowu chca dowalić przedsiębiorcom nowe podatki. Jaranie się tępym pisem jest ważniejsze. Hehhe tepaki

Poczekaj jak podadzą cenę to szczeny pisowcom oklapną .
22258
#Horus nieaktywny
27 września 2022r. o 19:49
~~Xyz napisał(a): Horus daj se spokój z tymi po Kocham Bolec.Info eńcami z patologicznej rodziny .Zastosowana autokorekta

masz rację ...powinienem tak zrobić ale przyznam że często bawią mnie te bzdury jakie tu są wypisywane o sukcesie przekopu a teraz o napływającym czy to węglu czy gazie...

i rację przyznam każdemu że tak jak teraz widać jak są ''dymani'' na cenach węgla pomimo tych obietnic po niecały tysiąc za tonę to ktoś poniżej już wie że i na cenach gazu Polacy dostaną po dupie...

już w południe mogłem wkleić link jak to fachowcy od gazociągów widzą ten ''sukces'' ale wolałem poczekać bo domyślałem się że ''gebelsiki '' będą tu piać z zachwytu...;D

nawet piSSdzielce rządowi bardzo ostrożnie się już o gazie wypowiadają bo wiedzą co nadchodzi ...
będą zamykane nie tylko zakłady takie jak Tubądzin ale już izba gospodarcza ostrzega przed bankructwami piekarni...
już zapowiadane są bankructwa sadowników

a piSSdzielce nadal będą uważać że wszystko jest OK.
27 września 2022r. o 19:52
Do wybocow pisuaru: żeby wam w zimę du py zmarzły. Ale tak konkretnie. Hehehe
22258
#Horus nieaktywny
27 września 2022r. o 20:00
''Ekspert: Zimą będziemy cierpieć, ale mniej niż inni. Wciąż korzystamy z rosyjskiej energii
Polskie patologie, przez które nie zapewnimy sobie zimą właściwego komfortu, wylicza w rozmowie z Onetem ekspert rynku energetyczno-paliwowego Piotr Maciążek. Mimo że nasza sytuacja i tak będzie lepsza niż Niemiec i wielu innych krajów Europy, zagrożone jest istnienie ciepłowni ogrzewających mieszkania w blokach. Ekspert przypomina też, że Polska wciąż korzysta z rosyjskich źródeł energii.
Polska planowała uniezależnić się od rosyjskich źródeł energii do 1 stycznia 2023 roku. Kryzys uderzył w nią osiem miesięcy wcześniej
Kardynalnym błędem Polski było wybudowanie gazociągu Baltic Pipe przed wynegocjowaniem gazu w dobrej cenie. To nas skazuje na spore przepłacanie
Problemów z gazem jest więcej. Wszystko przez to, że rządzącym wydawało się, że mają wiele czasu, a Rosja jest na kolanach
W najbardziej dramatycznej sytuacji są jednak Niemcy. Tak złej, że wciąż nie można wykluczyć, że w kwestiach dostaw gazu mogą dogadać się z Rosją
Otwarcie gazociągu ze Słowacji do Polski daje nam możliwość skorzystania z gazu z Rosji przez Węgry. Trzeba jedynie spełnić kilka prostych warunków
Polska wciąż otwarcie sprowadza gaz LPG z Rosji. W kwietniu miano nałożyć na ten gaz embargo, lecz okazało się, że nie ma jak go zastąpić
W sektorze węglowym Polska jest skazana na sprowadzanie z wielu krajów drogiego węgla o bardzo złej jakości
Chwilowo zapomnieliśmy o wszelkich normach ekologicznych. Dopuszcza się palenie odpadami kopalnianymi i miałem węglowym
Na krawędzi upadku znajduje się 30 proc. polskich ciepłowni, co stwarza ryzyko, że wiele mieszkań w blokach pozostanie bez ogrzewania''

teraz każdy rozsądny domyśla się po co ''mlaskacz'' zaczyna gmerać przy systemie głosowań i jak swoimi chce obsadzać komisje wyborcze...
27 września 2022r. o 20:08
Nie rozumiem jak można dalej popierać pis I peło. Największych złodziei RP
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy