~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
~~Szczere kondolencje napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
Po co im tak bóg. Jak by był ocalił by dzieciątko.
~~Jagoda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szczere kondolencje napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
Dokładnie. Jak człowiek zabija człowieka,to mówi się o wolnej woli i braku ingerencji boga.A jak umiera malutkie dzieciątko,to bóg chciał mu ulżyć w cierpieniu.Cóż za bezsensowne tłumaczenia...
~~Jagoda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szczere kondolencje napisał(a):ulżyć w cierpieniu które sam spowodował bo co to dziecko winneKtoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
Dokładnie. Jak człowiek zabija człowieka,to mówi się o wolnej woli i braku ingerencji boga.A jak umiera malutkie dzieciątko,to bóg chciał mu ulżyć w cierpieniu.Cóż za bezsensowne tłumaczenia...
~~Szczere kondolencje napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
~~Różowy Sumak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowy Sumak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Imperata napisał(a): Wyrazy współczucia takie maleństwo mój Boże rodzice trzymajcie się Bóg z wam.
O jakim Bogu piszesz. Gdyby istniał nie odbiegał by życia temu maleństwu nieskazijac na cierpienie ,jej rodziców
przestań